Skip to main content
ontmoet je collega's
ontmoet je collega's

Edgar van Ginkel vertelt in het kort over de geschiedenis van Reynaers: van ongeïsoleerde systemen, kermit en de rolodex tot het nieuwe klantenportaal.

Solliciteren bij moeder Reynaers

In 2019 is Reynaers 50 jaar actief in Nederland. Directeur Edgar van Ginkel werkt er al ruim 30 jaar en maakt dus al lang deel uit van dit succesvolle Belgische familiebedrijf. Van Ginkel vertelt openhartig: over zijn carrière, de samenwerking met CEO Martine Reynaers, over veranderingen en irritaties.

‘’Moeder Reynaers was aanwezig bij mijn sollicitatiegesprek en vond het goed dat ik aangenomen werd. Ik paste wel bij de familiecultuur.’’

Lees meer

Een doorzetter met een driedubbele hoofdletter D

Projectmanager Rob Grein van Reynaers fietste in 2019 tijdens Alpe d’Huzes drie keer deze ‘’Nederlandse berg’’ omhoog. Een geweldige prestatie, zeker omdat hij 2 jaar eerder dacht wellicht nooit meer goed te kunnen lopen. Rob vertelt over zijn carrière, zijn hobby’s en over de impact van een ernstig ongeluk. En over doelstellingen die hij zich graag stelt. Zowel privé als zakelijk.

Rob Grein: ‘’Ik ben niet zo goed af te remmen.’’

Lees meer
ontmoet je collega's

Rob Grein: ''ik wil in 2020 graag de Kennedymars lopen, een wandeltocht van 80 kilometer die binnen 20 uur afgelegd moet zijn. Mijn vrouw weet dat echter nog niet, dus dat moet ik haar nog wel even vertellen.''

ontmoet je collega's

Monica Arenas - Van Aerle: ‘’Mensen die mij nog niet zo goed kennen, vinden mij vaak erg blij en een beetje hyper.''

Meiske, wil je mij nooit meer bellen

‘’Superleuk dat je er was. Kom je de volgende keer weer om met je glimlach onze dag op te fleuren?’’ Dit bedankje ontving Monica Arenas - Van Aerle van een bewoonster van De Pannehoeve voor haar aanwezigheid en hulp tijdens de MVO-dag in september 2018. Dat staat in schril contrast met een van onze klanten die haar nooit meer aan de telefoon wil.

Wie is Monica die binnen Reynaers verantwoordelijk is voor de financiële administratie?

NIET OPGENOMEN

Ik wist niks over hang- en sluitwerk

De modebranche verruilen voor een carrière in raam- en deurbeslag. Peter de Beer, accountmanager hang- en sluitwerk bij Reynaers, maakte deze ongebruikelijke overstap en is daar nog steeds blij mee. ‘’Aan mijn eerste baan heb ik wel een schoenenfetish overgehouden. Ik heb zo’n 60 paar in de kast staan’’ lacht hij.

Hoe combineert De Beer hang- en sluitwerk met aluminium en mode met zijn andere tijdrovende hobby: motorrijden?

Lees meer
ontmoet je collega's

Peter de Beer is fervent motorrijder en initiator van de jaarlijkse Reynaers motortoertocht.

ontmoet je collega's

John van Kasteren vertelt over aluminium, voetbal en weddenschappen.

Klanten bepalen mijn agenda

Technisch adviseur John van Kasteren van Reynaers brengt veel tijd door op locatie bij klanten. Hij geeft ondersteuning bij ReynaPro, EOS, productieoptimalisatie en installaties van bewerkingsmachines. ‘’In gesprekken met klanten gaat het over aluminium, maar natuurlijk ook over andere belangrijke dingen zoals voetbal’’ legt John uit.

Maar voetbalweddenschappen met klanten, kan dat eigenlijk wel?

Lees meer