Skip to main content
Samen leuke dingen doen
Samen leuke dingen doen

Collega’s lieten hun kooktalenten zien tijdens een kookworkshop, georganiseerd door de personeelsvereniging. Onder het genot van verse producten, kookgerei, gezelligheid en het heerlijke eten genoten alle collega’s van een geslaagde workshop.

Personeelsvereniging

Van jaarlijkse Sinterklaasfeest tot dartavond en van voetbaltoernooi tot kookworkshop: onze actieve personeelsvereniging organiseert jaarlijks diverse activiteiten voor alle collega's. Met leuke activiteiten voor iedereen, zoals een darttoernooi, Nightrun bedrijvenloop, een Sinterklaasshow voor het hele gezin, de Antwerp 10 Miles, kookworkshops en nog veel meer. Voor ieder wat wils dus.

Medewerkers in het zonnetje

Hard werken loont. Daarom vieren we bijzondere mijlpalen en successen samen. Denk aan een lekkere lunch vanwege een geslaagde maandomzet. Of we zetten jubilarissen en jarigen extra in het zonnetje.

Samen leuke dingen doen

Tijdens het jubileumweekend in 2019 gingen we met alle collega's inclusief aanhang een geheel verzorgd weekend naar Rotterdam.

Samen leuke dingen doen

En wat dacht je van de jaarlijkse bouwvakborrel, kerstborrel en het personeelsfeest? De zomer- en kerstborrels hebben ieder jaar een leuk thema. Zo was het thema van de kerstborrel in 2019 "Kerstcircus".

Evenementen voor klanten

Persoonlijk contact met klanten vinden we belangrijk. We bouwen aan een echte band die moet resulteren in een jarenlange samenwerking. Tijdens evenementen geven we daar op een bijzondere manier invulling aan. Samen een berg beklimmen, golfen of architectuur bekijken helpt daarbij. Sinds 2015 organiseren we ook jaarlijks een motortoertocht, een idee van collega Peter de Beer.

  • Samen leuke dingen doen
  • Samen leuke dingen doen
  • Samen leuke dingen doen
  • Samen leuke dingen doen
  • Samen leuke dingen doen