Skip to main content
Vitaal en duurzaam inzetbaar blijven

Daarbij is veel aandacht besteed aan het creëren van een vitale en duurzame werkomgeving. Fietsen achter je bureau of zitten op een ergonomische bal? Als het jou helpt om vitaal te blijven, vinden wij niets te gek.

Themadagen en workshops

Ook op het persoonlijke vlak werken we aan het bevorderen van jouw vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Door themadagen en workshops over onderwerpen als beter slapen, mindfulness, gezonde voeding en gezond bewegen. Door regelmatige bezoekjes van onze bedrijfsarts, bedrijfsergonoom en duurzame inzetbaarheidscoach. En de mogelijkheid om gratis de griepprik te halen.

Vitaal en duurzaam inzetbaar blijven

Of wat dacht je van sporten op kantoor? Regelmatig organiseren we sportworkshops, zodat je samen met jouw collega's actief bezig kunt zijn.

Gratis fruit en sporten met korting

In het bedrijfsrestaurant vind je twee keer per week een krat met fruit dat je gratis kunt pakken. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om via Reynaers met gemiddeld 50% korting te sporten! Met de bedrijfsfitnessregeling kies je uit ruim 3.000 sportlocaties. Bijvoorbeeld een fitnesschool bij jou in de buurt, een CrossFit Box op de route naar het werk of de yogaschool waar je al jaren lid bent.

Veilig werken

Veilig werken is een belangrijk thema binnen de organisatie. Als werkgever doen wij er veel aan om jouw werkomgeving zo veilig en gezond mogelijk te maken. Dat begint al vóór je eerste echte werkdag, als je start met het inwerkprogramma. En ook op ons kantoor in Helmond blijft een speciaal Veiligheidsteam hameren op veilig werken. Denk bijvoorbeeld aan het verstrekken van informatie en het organiseren van workshops over veilig werken: veilig op weg, veilig het dak op. Uiteraard mogen goede persoonlijke beschermingsmiddelen voor bepaalde functies niet ontbreken.

Vitaal en duurzaam inzetbaar blijven

Collega's in de buitendienst kregen bijvoorbeeld uitleg over de veiligheidsvoorschriften op de bouw. Wat neem je bijvoorbeeld mee en trek je aan als je het dak op gaat?

Vitaal en duurzaam inzetbaar blijven

Collega's Hennie en Cindy volgden tijdens de Dag van de Veiligheid in 2019 een AED cursus. Extra bijzonder: collega Harold gaf deze workshop. Hij is in zijn vrije tijd lid van een EHBO vereniging. Zo leren we allemaal van elkaar.

Dag van de Veiligheid

Om veilig werken nog meer onder de aandacht te brengen is de "Dag van de Veiligheid" in het leven geroepen. Een keer per twee jaar organiseren we diverse workshops omtrent veiligheidsthema’s binnen de organisatie, zoals het gebruik van een AED of over veiligheidsprocedures binnen Reynaers.