Skip to main content
Welkom bij Reynaers

Neem alvast een kijkje op kantoor

Ben je al nieuwsgierig naar je toekomstige werkplek? Directeur Edgar van Ginkel en HR Manager Conny Henkens geven je graag een digitale rondleiding.

Lees meer

Together for better

Reynaers Aluminium is een familiebedrijf en dat zie je in alles. Korte communicatielijnen en een informele sfeer op de werkvloer. Ons motto 'Together for better' passen we letterlijk in de praktijk toe. Want we doen het immers samen. Dat geldt niet alleen voor jou en je collega's, maar ook voor de samenwerking met klanten.

Benieuwd wat klanten als Hermeta en Van Oorschot Aluminium motiveert?

Lees meer
Welkom bij Reynaers

Een langdurige samenwerking met partners om gemeenschappelijke doelen te bereiken is de basis van ons succes. Nu en in de toekomst.

Wist je dat....

  • De roots van Reynaers Nederland in de Brabantse plaats Schijndel liggen? In 1969 begon Harrie Siroo met de verkoop van een Reynaers aluminium raam- en deursysteem: het Classic system. Het bedrijf van Harrie Siroo, Siral aluminium BV kreeg in 1989 de naam Reynaers Aluminium B.V.
  • Er 41 medewerkers in dienst zijn van Reynaers Aluminium B.V.
  • Reynaers en Roval sinds 2005 samen onder één dak opereren in Helmond. Vanaf 2000 werken we als organisaties al samen.

 

Roval Aluminium

Wij zijn twee merken onder één dak: Reynaers Aluminium B.V. en Roval Aluminium B.V. Beiden zijn onderdeel van het internationale concern Reynaers. Roval Aluminium ontwikkelt en producteert aluminium bouwproducten voor daken en gevels, zoals dakrandprofielen, aluminium profielen, aluminium platen, muurafdeksystemen zoals muurafdekking en muurafdekkers, waterslagen, lamellenwanden, doorvalbeveiliging en balusters.

 

Agentor

Eind 2020 kregen we versterking binnen de Reynaers-familie: Agentor. Agentor verzorgt in Nederland onder meer de verkoop van de stalen systemen van Forster. Sinds 2017 maakt Forster deel uit van de Reynaers Group en dus wilden we ook in Nederland de verkoop van deze systemen in eigen hand nemen. Agentor onderscheidt zich door veel kennis op het gebied van bijvoorbeeld luchtdicht bouwen, inbraakwerendheid, toegangscontrole en brandwerendheid. Die vormt een uitstekende aanvulling op de expertises van Reynaers. Zo versterken we onze innovatiekracht en kunnen we ons nog beter profileren als betrouwbare kennispartner in de bouwkolom. Met haar 30 medewerkers is Agentor gevestigd in Oud-Gastel.

Reynaers internationaal

Opgericht in 1965, telt Reynaers momenteel 2322 werknemers in 40 landen wereldwijd en export naar meer dan 70 landen over 5 continenten. Het bedrijf, met hoofdkantoor in Duffel (BE), realiseerde een jaaromzet van 580,2 miljoen euro in 2019.

Lees hier meer over de geschiedenis van de Reynaers Group.

Vacatures Reynaers Nederland