Skip to main content
Gang met Reynaers Aluminium infrastructuur

Voka Award voor Duurzaam Ondernemen

Begin oktober 2023 won Reynaers Aluminium met trots de Voka Award voor Duurzaam Ondernemen. De prijs van Voka - KvK Mechelen-Kempen werd persoonlijk door CEO Bert Geerinckx in ontvangst genomen. Deze erkenning is het gevolg van de voortdurende inzet van het bedrijf voor duurzaamheid en de succesvolle implementatie van Science Based Targets (SBTi).  Deze targets zijn wetenschappelijk onderbouwde doelstellingen die gericht zijn op het verlagen van de CO2 uitstoot. De Voka Award voor Duurzaam Ondernemen erkent de leidende rol en toewijding van Reynaers Aluminium in het verminderen van de milieu-impact en het bevorderen van duurzaam ondernemen.

Meer over Science Based Targets (SBTi)
  • Voka Awards 2023 - Reynaers Aluminium
  • Voka Awards 2023 - Reynaers Aluminium
  • Voka Awards 2023 - Reynaers Aluminium
  • Ken Wright accepting the SDG Pioneer Certificate for Reynaers Group.
  • United Nations Sustainable Development Goals.
  • The SDG Pioneer logo.

Reynaers Group als SDG Pioneer

De toewijding aan duurzaamheid werd bekroond met nog een certificaat: het SDG Pioneer certificaat, toegekend door het VN Global Compact. Dit certificaat erkent bedrijven en ondernemers die zich inzetten voor de Sustainable Development Goals (SDG's), een set van 17 wereldwijde doelstellingen aangenomen door de Verenigde Naties in 2015 als onderdeel van de Agenda 2030 voor duurzame ontwikkeling.

De SDG's roepen op tot actie om de planeet te beschermen, armoede te beëindigen en te zorgen voor vrede en welvaart voor iedereen. Reynaers Aluminium draagt actief bij aan het verwezenlijken van deze doelstellingen en is nu officieel erkend als een SDG-pionier. De officiële overhandiging van het SDG Pioneer certificaat vond plaats op 26 oktober 2023.

Meer over de sustainable development goals

Dit succes toont de toewijding aan het thema duurzaamheid. Reynaers Aluminium blijft streven naar het verminderen van de CO2-uitstoot en bijdragen aan een duurzamere toekomst, in lijn met de SDG doelen.

Together for better!

Lees meer over duurzaamheid