Skip to main content
Touch beslag
09 Dec 2020

Antimicrobiële coating nu ook in ReynaPro

Inmiddels is de maandelijkse database update in ReynaPro vrijgegeven. De belangrijkste update heeft betrekking op de nieuwe Reynaers antimicrobiële coating. Tip: maak eerst een back up voordat u de update uitvoert.

Hoe te herkennen in ReynaPro?

In ReynaPro worden betreffende raam- en deurkrukken bij de kleurkeuze aangegeven met:  ‘’Nanocoat’’ en/of de toevoeging van letter ‘’N’’ achter de standaard kleurcode.

reynaers_aluminium_coating_in_reynapro

Toevoeging van Reynaers antimicrobiële coating

Hygiëne wordt in een tijd als deze steeds belangrijker en zal meer en meer een rol gaan spelen in ons dagelijks leven.

Met het oog op de toekomst, biedt Reynaers Aluminium nu een langdurige antibacteriële, antivirale en schimmelwerende oppervlaktebehandeling voor de Touch- en Horizon-handgrepen. De combinatie van de bescherming tegen deze drie soorten micro-organismen wordt gezien als "antimicrobieel".

Lees hier meer over de antimicrobiële coating. 

Back-up maken

Naast de toevoeging van de antimicrobiële coating zijn er een aantal kleinere aanpassingen doorgevoerd in ReynaPro en zijn er een aantal bugs in de database opgelost. 

Belangrijk voor het uitvoeren van een update is dat u vooraf altijd een (werkende) back-up maakt, bijvoorbeeld door het kopiëren van de ReynaPro folder.

Meer informatie

Heeft u vragen over de update in ReynaPro? Neem dan contact op met de afdeling Support, bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)492 - 56 10 31. 

Bent u op zoek naar meer informatie over de antimicrobiële coating? Neem dan contact op met een van de adviseurs van het Hang- en Sluitwerk team van Reynaers, bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)492 – 56 10 20.