Skip to main content
Entree Reynaers Aluminium Nederland

Ontmoet je collega's

Bij Reynaers kennen we een open cultuur met een enthousiast team. Jouw toekomstige collega's maken jou graag wegwijs binnen onze organisatie.

Jouw carrière bij Reynaers start met een inwerktraject op maat. Welke functie je ook hebt, je loopt mee op elke afdeling en volgt dezelfde training als onze klanten. Zo krijg je feeling met de organisatie en de producten. Maar ook vanaf het moment dat je echt aan de slag gaat, kun je rekenen op de beste begeleiding. Jouw ervaren collega’s beschikken over heel veel kennis en helpen jou graag met alles waar je tegenaan loopt in het werk.

Maak alvast kennis met jouw toekomstige collega's
Ontmoet jouw toekomstige collega's

Met 41 medewerkers staan we vijf dagen in de week klaar voor de klant.

Samen leuke dingen doen

Samen werken vinden wij belangrijk, maar samen plezier hebben ook. Onze personeelsvereniging doet er alles aan om dit te stimuleren met leuke activiteiten voor alle collega's. Maar klanten worden niet overgeslagen.

De personeelsvereniging organiseert jaarlijks vele activiteiten voor alle collega's. Van Sinterklaasfeest tot dartavond en van voetbaltoernooi tot kookworkshop. Voor ieder wat wils. Daarnaast vieren we vanuit Reynaers Aluminium graag samen bijzondere mijlpalen en successen. Denk aan een lekkere lunch vanwege een geslaagde maandomzet. Of we zetten jubilarissen en jarigen extra in het zonnetje. En wat dacht je van de jaarlijkse bouwvakborrel, kerstborrel en het personeelsfeest?

Klanten worden niet over geslagen. Persoonlijk contact met klanten vinden we belangrijk. We bouwen aan een echte band die moet resulteren in een jarenlange samenwerking. Tijdens evenementen geven we daar op een bijzondere manier invulling aan. Samen een berg beklimmen, golfen of architectuur bekijken helpt daarbij.

  • Collega’s lieten hun kooktalenten zien tijdens een kookworkshop, georganiseerd door de personeelsvereniging. Onder het genot van verse producten, kookgerei, gezelligheid en het heerlijke eten genoten alle collega’s van een geslaagde workshop.

  • Tijdens het jubileumweekend in 2019 gingen we met alle collega's inclusief aanhang een geheel verzorgd weekend naar Rotterdam.

  • Sinds 2015 organiseren we ook jaarlijks een motortoertocht, een idee van collega Peter de Beer. We gaan dan met zo'n 40 motorfanaten op pad door Nederland en sluiten de dag gezamenlijk af met een diner.

  • Kookworkshop met personeelsvereniging
  • Jubileumweekend Reynaers Aluminium 2019
  • Motortoertocht 2021
Groepsfoto Ronald Mc Donald huis Zuidoost-Brabant
High-tea tijdens MVO-dag

Duurzaamheid en MVO

Niet alleen in de projecten die wij opleveren voor klanten, maar ook in onze eigen bedrijfspanden besteden we aandacht aan duurzaamheid en MVO.

MVO, maatschappelijk verantwoord ondernemen, vinden we erg belangrijk. Het is volledig in het beleid verankerd en past daarnaast uitstekend bij het bedrijfsmotto: Together for better. Er is zelfs een Greenteam samengesteld dat zich inzet om duurzaamheidsprojecten binnen Reynaers op te zetten en uit te voeren.

De jaarlijkse MVO-dag is inmiddels een begrip bij Reynaers. We bieden al onze medewerkers de gelegenheid om hun steentje bij te dragen aan een betere wereld. Die dag brengen we ons motto "Together for better" letterlijk in de praktijk. Tijdens de MVO-dag kun je kiezen uit vijf tot zes doelen waaraan jij kunt meewerken: van klusprojecten tot een uitstapje voor ouderen of mensen met een beperking. Bijzonder aan de MVO-dag is dat de medewerkers zelf de projecten aandragen en uiteindelijk coördineren. Zo ook Ronald van de Laar, Hoofd Verkoop Buitendienst bij Roval Aluminium en in 2019 projectcoördinator bij het project Woonzorgcentrum Savant de Lisse. “Ik kom zelf uit Asten en ken het woonzorgcentrum dus uit mijn omgeving. Ik ben heel blij dat ik dit goede doel als project hebt aangedragen en uiteindelijk met mijn collega’s zo’n mooie dag heb kunnen verzorgen voor de ouderen daar. Dat geeft heel veel voldoening."