Skip to main content
Reynaers Aluminium expert giving a presentation in the Avalon Virtual Reality Room.

Ondersteuning bieden in alles wat u doet, dat doen we bij Reynaers Aluminium graag. Van het visualiseren van uw project tot het bieden van uitgebreide kennis en trainingen over onze aluminium systemen. De gespecialiseerde teams van Reynaers Aluminium staan voor u klaar.

Together for better

Met hoogwaardige oplossingen en uitstekende diensten helpen we onze partners hun projecten te realiseren.

3D expert building models behind two computer screens in the Avalon Virtual Reality Room.
Stap binnen in uw eigen ontwerpen, dankzij deze meeslepende 3D-ervaring.
Ontdek meer

Oplossingen op maat

Wanneer standaardsystemen niet voldoen aan de eisen van het gebouw, gaan onze teams graag de uitdaging aan. In samenwerking met de diverse belanghebbenden zoeken we naar de oplossing op maat.

Ein Experte von Reynaers Aluminium nimmt an einem Projekttreffen auf dem Reynaers Campus teil.
Zij staan voor u klaar

Support Reynaers Aluminium
Het Support team is een afdeling die gevelbouwers ondersteunt met technische en productgerichte vragen. Deze afdeling helpt u ook met vragen over de documentatie van Reynaers systemen. Heeft u hulp nodig bij het gebruik van ReynaPro, Showpad, BIM, Autocad, Inventor of digitaal aangestuurde bewerkingsmachines? De Technisch Adviseurs helpen u graag.
Neem contact op

Wat bieden we u nog meer?

Naast de service van de teams kunt u ook gebruik maken van onze ultramoderne automatiserings-, test- en opleidingsfaciliteiten op het hoofdkantoor in Duffel. We ondersteunen u graag in zowel standaardoplossingen als maatwerk oplossingen. Samen zoeken we naar het ideale systeem voor uw project.

De Reynaers Campus: dè plek voor innovatie en technologie

 Building professional at the Automation Centre.
Door de productiestromen te testen en te optimaliseren en automatiseringsoplossingen te ontwikkelen, kunnen onze partners efficiënter werken.
Ontdek nu