Skip to main content
Samen bij Reynaers Aluminium Nederland
Entree Reynaers Aluminium Nederland

Reynaers Aluminium is een familiebedrijf en dat zie je in alles. Korte communicatielijnen en een informele sfeer op de werkvloer. Ons motto 'Together for better' passen we letterlijk in de praktijk toe. Want we doen het immers samen. Dat geldt niet alleen voor jou en je collega's, maar ook voor de samenwerking met klanten.

Welkom bij Reynaers!

Reynaers Aluminium ontwikkelt en verkoopt innovatieve en duurzame aluminium oplossingen voor ramen, deuren, vliesgevels, schuifsystemen, zonwering, serres en tuinkamers. Naast een breed assortiment standaard systemen ontwikkelen we op maat gemaakte systemen voor alle marktsectoren. Producten van Reynaers worden verwerkt en gemonteerd door ons netwerk van aluminium gevelbouwers. Samen met deze partners realiseren we een groot aantal projecten per jaar.

Wat voor organisatie is Reynaers?

Vernieuwing is essentieel in mijn optiek. Waarom zou je willen afremmen als iemand enthousiast een idee vertelt of heel gedreven aan een project begint? Geef dingen een kans in plaats van ze vooraf te veroordelen. Bekijk waarom iets wel een succes zou kunnen zijn.

Edgar van Ginkel
Directeur
Edgar van Ginkel - Directeur Reynaers Aluminium Nederland

Het sollicitatieproces

Een nieuwe baan is altijd spannend. Het proces daar naar toe ook. Bij ons weet jij gemiddeld binnen vijf weken na jouw eerste klik op de solliciteerbutton of je jouw contract kunt komen tekenen. Ja, inclusief drie gesprekken!

Telefonisch contact

In een telefonisch gesprek leren we elkaar vast kennen. Is er een klik? Dan plannen we tijdens dit contactmoment het eerste gesprek in.

Jij solliciteert

Zodra jouw sollicitatie binnen is, bekijken wij jouw sollicitatie zorgvuldig. Binnen vijf werkdagen neemt HR contact met je op.

It's a match

Blijken we na twee gesprekken een goede match? Dan ontvang je een aanbod bestaande uit een passend salaris en arbeidsvoorwaarden. Ben je daarna akkoord gegaan en is het contract getekend? Dan zien we je binnenkort vast door de gangen lopen. Welkom bij Reynaers!

Het tweede gesprek

Zijn we vanuit beide kanten enthousiast? Dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek. Afhankelijk van de functie vragen we je om van te voren een kleine opdracht voor te bereiden. 

Eerste ontmoeting

Tijdens het eerste gesprek maken we nog beter kennis met elkaar. We gaan inhoudelijk in op je CV en jij hoort meer over Reynaers en de vacature. Zo ontdekken we samen of er een match kan ontstaan.

Conny Henkens, HR & Office Manager bij Reynaers Aluminium Nederland.

Zien we je binnenkort op kantoor? Plan vrijblijvend een gesprek met Conny, HR & Office Manager.

Zien we je snel?

Plan vrijblijvend een gesprek met Conny, HR & Office Manager. Heb je nog vragen over een vacature, het sollicitatieproces of ons bedrijf? We beantwoorden je vragen graag.

Neem contact op

Wist je dat...

  • De roots van Reynaers Nederland in de Brabantse plaats Schijndel liggen? In 1969 begon Harrie Siroo met de verkoop van een Reynaers aluminium raam- en deursysteem: het Classic system. Het bedrijf van Harrie Siroo, Siral aluminium BV kreeg in 1989 de naam Reynaers Aluminium B.V.

  • Reynaers Aluminium en Roval Aluminium sinds 2005 samen onder één dak opereren in Helmond. Vanaf 2000 werken we als organisaties al samen.

  • We eind 2020 versterking kregen binnen de Reynaers-familie met Agentor. Agentor verzorgt in Nederland onder meer de verkoop van de stalen systemen van Forster.

  • Afscheid Harrie Verwegen
  • Reynaers Aluminium in Helmond
  • Agentor directeur Gert-Jan Zwep tekent het contract.