Skip to main content
Reynaers-Aluminium-Project-witbrand-oost.jpg

Een zorgvuldige signatuur van Bedaux de Brouwer

Interview met Pieter Bedaux, Thomas Bedaux, Jacq. de Brouwer en Peter Keijsers

Architectenbureau Bedaux de Brouwer omschrijft zichzelf als een klassiek-modern bureau dat ingetogen, bedachtzame, scherp gesneden en eigenzinnige gebouwen ontwerpt. Gebouwen die zo vanzelfsprekend in de omgeving passen, dat het lijkt of ze er altijd hebben gestaan.

Lees meer
Customer Service medewerker

Van koeienboer en orderpicker naar Customer Service medewerker

De afdeling Customer Service van Reynaers Aluminium kwam handen te kort. Vanwege de groei die we afgelopen jaren gemaakt hebben, lag er enorm veel werk bij de medewerkers van de klantenservice. Die krijgt daarom sinds kort ondersteuning van Jelte Pijpers en Thijs Corstiaans. Sprak u ze al? Leer hieronder Jelte en Thijs kennen.

Lees meer
Nos produits Certifiés Cradle to Cradle.

Cradle to cradle gecertificeerde systemen van Reynaers Aluminium inzetten in duurzame gebouwen

Duurzaamheid, Cradle to Cradle, BREEAM, LEED, Circulair bouwen. Het zijn tegenwoordig meer dan begrippen die we lezen in de vakbladen en op websites. De begrippen zijn onderdeel geworden van het huidige bouwen en onze samenleving.

Lees meer
Reynaers Aluminium restafval

Jouw restafval helpt bij de recycling van aluminium - Hoe?

Ericus Gerhardus Verkade introduceerde in 1898 het theelichtje in Nederland. Het belangrijkste kenmerk: de brandstof wordt als je de kaars aansteekt volledig vloeibaar. Daarom zit de was in een onbrandbaar kuipje en zit het lont vast aan een metalen voet.

Lees meer