Skip to main content
parallelschuifbeslag.
10 Apr 2018

Parallelschuifbeslag vervangt kiepschuifbeslag

Het kiepschuifbeslag is vervangen door het parallelschuifbeslag. Een kwalitatief beter en stabieler systeem dat bovendien gebruiksvriendelijker is. Lees hieronder wat de verschillen zijn.

Parallelstand

De deurvleugel kiept bij het parallelschuifbeslag niet meer zoals voorheen bij het kiepschuifbeslag gebeurde. Het element komt nu in zijn geheel los van het kader zoals bij een parallelraam. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid van een “ventilatiestand”. De ventilatie vindt voortaan rondom de gehele deur plaats.  Vanuit deze "ventilatiestand" kan de deur geschoven en indien gewenst afgesloten worden.

ReynaPro

Het parallelschuifbeslag is te vinden in ReynaPro. De tekening en tekst zijn echter nog van het oude kiepschuifbeslag (zie onderstaande afbeelding). Dit wordt op korte termijn aangepast.

reynaers_aluminium_onjuiste_vermelding_reynapro_parallel_beslag

Houdt er tot die tijd dus rekening mee dat de weergegeven informatie in ReynaPro niet juist is. Alle juiste informatie vindt u wel in de catalogus ‘Opening Windows’ op het Reynaers Extranet (zie hieronder).

reynaers_aluminium_catalogus_online

Meer informatie

Heeft u vragen over dit beslag of de informatie in ReynaPro? Neem contact op met de afdeling Support bereikbaar via telefoonnummer +31(0)492 - 56 10 31.