Skip to main content
Os profielen monsters Hollandzaal
10 Apr 2018

Toepassing projectprofielen

In projecten met grotere volumes kan het interessant zijn om speciale profielen toe te passen, ook wel project- of OS-profielen genoemd. Mogelijk is dit voor u ook interessant?

Minimale bestelhoeveelheid

Regelmatig wordt Reynaers gevraagd om mee te denken om projectmatig speciale profielen te ontwikkelen. Dit kan interessant zijn zodra de hoeveelheid van de afzonderlijke schaaldelen boven de 500 kg. komt. Dit is namelijk de minimale bestelhoeveelheid van een profiel. In gevallen van grotere profielen kan dit oplopen tot een minimale bestelhoeveelheid van 1000 kg. De profielen kunnen aangepast worden t.b.v. binnenafwerking, bevestiging of esthetische eisen.

Minder montage- of fabricage-uren

Deze projectprofielen (OS profielen) kunnen bijdragen in een reductie van de montage- of fabricage-uren. Want door slim te construeren kan men in veel gevallen het verschil maken. De afbeelding links toont het OS-profiel zoals gebruikt in de nieuwbouw van Eneco. Rechts ziet u het detail van dit profiel.

reynaers_aluminium_os_profiel_1

Doorlooptijden

Benieuwd naar de doorloop- en levertijden van deze speciale profielen? Bekijk deze hier.

Meer informatie

Heeft u interesse om voor uw project speciale profielen te ontwikkelen? Neem contact op met de afdeling Support, bereikbaar via telefoonnummer +31(0)492 - 56 10 31.