Skip to main content
Reynaers Aluminium Contour beslag.
22 maart 2021

Contour vervangt het Sobinox beslag

Met de introductie van het nieuwe RVS beslag Contour vervalt het Sobinox RVS beslag uit het assortiment. Gemoffeld of geanodiseerde uitvoeringen blijven leverbaar en te bestellen via ReynaPro/Logikal.

In ReynaPro en Logikal zijn de Sobinox-artikelen uit het assortiment genomen. Lopende bestellingen en projecten worden op de reguliere manier geleverd. Vanzelfsprekend kunnen voor projecten die uitgevoerd zijn met Sobinox, nog wel aanvullende artikelen speciaal besteld worden. 

RVS designbeslag Contour

Contour is een strakke en slanke beslaglijn gemaakt van RVS, geschikt voor ramen, deuren en (hef)schuifdeuren. Met Contour creëert u één uniforme uitstraling voor alle ramen en deuren. Contour is leverbaar in SKG** voor hefschuifgrepen en SKG***(kerntrek) kunnen voor de draai en schuifdeurelementen. De krukken zijn Din links en rechts te gebruiken. Het gatenpartoon van bevestigingsschroeven is hetzelfde als van de Touch en Horizon lijnen. 

 

Contour is ook leverbaar op rozet en standaard schild zonder SKG.

Kijk voor een impressie op de Reynaers beslagwebsite.

Detail afbeelding van deurklinken.

Meer informatie

Heeft u vragen over Sobinox of Contour, neem dan contact op met een van de adviseurs van het Hang- en Sluitwerk team van Reynaers, bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)492 – 56 10 20.