Skip to main content
ConceptFolding 68 folding doors in a sea-side apartment.
27 Feb 2020

Vouwwand ConceptFolding 68: slank en eenvoudig

Met een vouwwand worden buiten en binnen bijna letterlijk één. Vouwsysteem ConceptFolding 68 biedt daarbij volop voordelen. Het voldoet aan alle moderne specificaties op gebied van comfort en techniek.

De voordelen op een rij

Het ConceptFolding 68 vouwsysteem is slank. De aanzichtbreedte van de tussenstijl is slechts 131 mm. Bovendien is het systeem eenvoudig te assembleren. De inbraakwerende versie, ConceptFolding 68 WK2, beschikt over een espagnoletsluiting in plaats van sluitpunten rondom. Ook zijn er vier bodemoplossingen beschikbaar, waarbij een maximale waterdichtheidsklasse 9A (600 Pascal) wordt gehaald. 

Verschillen ConceptFolding 68 en ConceptFolding 77

In de afbeelding hieronder vindt u de verschillen in specificaties tussen ConceptFolding 77 en ConceptFolding 68. De mogelijkheden met ConceptFolding 68 zijn beperkter, maar daardoor ligt de prijs ook lager.  

Technische Documentatie

Bekijk de technische documentatie ConceptFolding 68 voor uitleg over de assemblage. Deze vindt u in ReynaPro, op Showpad en in de catalogus online. 

Meer informatie

Wilt u meer weten over vouwsysteem ConceptFolding 68? Neem dan contact op met de afdeling Support, bereikbaar via telefoonnummer 0492 - 56 10 31.