Inbraakwerendheid

Ramen en deuren moeten voldoen aan de standaard veiligheid. Zonder standaard beveiliging is een alarmsysteem nutteloos. Maar hoe kunt u uw gebouw goed beveiligen tegen ongewenste bezoekers? Aluminium ramen en deuren zijn goed bestand tegen inbraak vanwege de extreme hardheid en weerstand tegen vervorming van het basismateriaal.

Anti-inbraak systemen

Reynaers biedt u een keuze van inbraakwerende- en kogelweerstandsniveaus. Wij zijn bijvoorbeeld in staat om onze ramen te produceren met verschillende sloten op verschillende onderdelen van de zijkanten van de ramen. We hebben ook beveiligers die ervoor zorgen dat de positie van de ramen alleen kan worden veranderd als deze eerst gesloten is. Inbrekers zullen voor een gesloten deur staan.

Voor extra beveiliging van aluminium ramen en deuren, zijn er verschillende opties. Bijvoorbeeld bijzondere veiligheidsbeslag  met verschillende sluitpunten en een vergrendeling. Bovendien wordt het raam of de deur voorzien van een anti-boor plaat en een anti-hef inrichting. Dit maakt het bijna onmogelijk voor dieven om het slot te boren of breken het raam open met behulp van een koevoet. Door het vervangen van het bestaande glas met veiligheidsglas en gewone glaslatten door speciale latten, zal de veiligheid altijd worden verhoogd. Uw Reynaers professional heeft de juiste oplossing voor uw situatie.

Om de bescherming tegen inbraak te bepalen werden verschillende weerstand categorieën gemaakt (volgens de Europese norm ENV 1627-1630). Deze classificatie is gebaseerd op dader-type, gedrag, het toepassingsgebied, risico en de toepassing aanbeveling. Volgens deze normen worden onze systemen getest in het Reynaers Institute met officiële certificatie-instellingen, zoals SKG, IFT, WTCB TNO, Peutz, Efectis, ITB en WFRG,