Skip to main content
Binnenkijken bij...

Thuis bij Marc en Christi

Marc en Christi uit het Brabantse Veghel renoveerden een gedateerde bungalow. Het werd uiteindelijk prachtige villa. Ze kwamen uit bij aluminium kozijnen in een warme donkergrijze kleur. Marc en Christi nemen ons mee naar het aluminium in hun woning.

Thuis bij Ghislaine en Marco

Na een paar jaar wonen in een nieuwbouwwijk aan de rand van Eindhoven, wilden Ghislaine en Marco Tramonte heel graag terug naar het centrum van de stad. Ze vonden een jaren ’50 huis, maar er moest wel wat gebeuren om het bewoonbaar te maken. Zo kwam er o.a. een 6 meter lange schuifpui en werden de oude stalen raamkozijnen vervangen door aluminium kozijnen met de uitstraling van toen, maar het comfort van nu.

Thuis bij Erik en Astrid

Verkopen of verbouwen? Dat was de keuze voor Erik en Astrid Smidt uit Goirle. Het werd het laatste en het resultaat mag er zijn. Grote ramen, een lichtstraat en een schuifpui zorgen voor veel licht in dit sfeervolle huis, dat modern is verbouwd maar niets van zijn charme heeft verloren. Integendeel!

Thuis bij Dea

Hoe maak je van een beige bakstenen bungalow uit de jaren 70, een moderne villa waarin je heerlijk woont? Kijk binnen en geniet mee van licht en ruim wonen met een fantastisch uitzicht.

Thuis bij Ronald

In een prachtige woning in Leiden worden de voordelen van het nieuwste aluminium vouwdeursysteem van Reynaers meteen duidelijk. “De woonkamer wordt als het ware twee keer zo groot”, aldus Ronald Overdevest. De trotse bezitter van deze bijzondere woning aan het water wijst naar de grote glazen vouwwand die met een eenvoudige handeling soepel open glijdt. Je loopt zo van de woonkamer het zonnige terras op dat aan het water ligt.

Meer inspirerende video's bekijken? Kijk dan op het YouTube-kanaal van Reynaers Aluminium.