Skip to main content
reynaers_aluminium_masterline_8_aww_prestaties
18 Mar 2021

Balkondeuren MasterLine 8 hebben uitstekende AWW-prestaties

Niet alleen gebouwen worden steeds hoger, ook de verwachtingen in prestaties van systemen liggen hoger. Met balkondeuren uit de MasterLine 8 serie kunt u ruimschoots voldoen aan die verwachtingen.

Hogere AWW-prestaties

Met inbraakwerendheid weerstandsklasse 2 en verbeteringen in AWW beschikken Masterline 8 balkondeuren over uitstekende prestaties. De deuren zijn getest met raam- en deurbeslag, waardoor de keuzemogelijkheid in beslag groter is. Kies bijvoorbeeld voor Touch, de design-lijn van Reynaers.

Daarnaast behaalt de naar binnen draaiende deur een waterdichtheid van 600 pascal. De naar buiten draaiende deur behaalt zelfs een waarde van 1350 pascal. Ter vergelijking: een vlakke deur behaalt 250 pascal.

Deze hoge scores behaalt Masterline 8 niet voor niets. Zo bevat het systeem een dichting in het bodemprofiel in dezelfde lijn als de middendichting, vormt een borstel als eerste dichting een extra barrière en is er een waterafvoer via een gootje in het eindstuk.

reynaers_aluminium_masterline_8_aww_prestaties

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met balkondeuren in Masterline 8? Neem dan contact op met de afdeling Support, bereikbaar via telefoonnummer +31(0)492 – 56 10 31.