Skip to main content
Reynaers Aluminium - SlimLine 38 Functional
SL38 functional doorsnede
Doorsnede SL 38 funcitonal

SlimLine 38 Functional: voor de perfect strakke look

SlimLine 38 Functional is de vierde designvariant van raam- en deursysteem SlimLine 38. Eerder kon u al kiezen uit de varianten Classic, Cubic en Ferro. SL 38 Functional onderscheidt zich door zijn strakke afwerking. Het is daarmee de meest minimalistische designvariant binnen de populaire SlimLine 38-serie.

Door de perfecte uitlijning van glasvlakken in opengaande en vaste delen, krijgt het gevelelement een uniforme uitstraling. Bovendien biedt het systeem verborgen ontwatering en heeft het een verbeterde isolatiewaarde door het toepassen van een glasdikte tot 65 mm. Hierdoordoor is SlimLine 38 Functional zowel esthetisch als functioneel geschikt voor nieuwbouw- en herbestemmingsprojecten.

Bekijk de technische specificaties.

Als compleet systeem, bestaande uit vier designvarianten, biedt SlimLine 38 voor iedere architect een maximale keuze aan esthetiek en zorgt het voor de gewenste flexibiliteit.

SlimWall 35: slank en elegant

Met een aanzichtbreedte van slechts 35 mm, biedt het nieuwe SlimWall 35-systeem u de mogelijkheid om slanke en transparante vliesgevels te creëren die voldoen aan de hoogste eisen. Dit vliesgevelsysteem combineert een minimalistische uitstraling met robuuste bouwfysische prestaties, waardoor het u de vrijheid biedt om transparante gebouwschillen te ontwerpen zonder concessies te doen aan kwaliteit. Het nieuwe vliesgevelsysteem biedt met name mogelijkheden voor particulieren villa’s en de plint van (woon)gebouwen.

Ontdek het nieuwe systeem.
  • SlimWall 35
  • SlimWall 35
SlimWall 35 by Reynaers Aluminium.

SlimWall 35

ConceptWall 60 Hidden Vent: naadloze integratie

Met ConceptWall 60-HV hoeft u geen compromissen te sluiten tussen esthetiek en functionaliteit. Dit innovatieve vliesgevelsysteem biedt een naadloze integratie van vaste en opendraaiende delen. Daardoor blijft het strakke gevelbeeld behouden zonder afbreuk te doen aan ventilatiewensen. Met ConceptWall60 Hidden Vent kunt u een raam openen binnen een vliesgevel, zonder een nadrukkelijk aanwezig raamsysteem toe te passen. Met de mogelijkheid voor geïntegreerde glasbalustrades op grote hoogtes, biedt het systeem ongekende ontwerpvrijheid.

Ontdek ConceptWall 60
CW60-hv
CW60-hv

Kennis en expertise op maat voor uw project

De adviseurs van Reynaers Aluminium denken graag met u mee. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor aluminium ramen, deuren en gevels? Neem contact op met Projectadviseurs Architecten Menno Hamers, Bart Hellings of Mark van Rosmalen, bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)492 - 56 10 20.