Skip to main content
Vanderlande gevel
28 juli 2022

Digimagazine: Aluminium in beeld

Het verhaal achter de projecten

Aluminium gevelelementen geven gebouwen karakter en kaderen het uitzicht. Het verhaal erachter, brengt een gebouw tot leven. Bekijk het nieuwe digimagazine met tien bijzondere verhalen. Die maken samen met de foto’s en video’s het beeld pas echt compleet. Waan je in een magazine vol aluminium.

ConceptSystem 77 Ramen, ConceptSystem 77 Deuren en ConceptWall 50 Vliesgevels - Amsterdome: de historie van het gebouw is nooit ver weg gelegen in Amsterdam, Nederland

Editie 2 - 2023

De hoogtepunten van 2023

Met het eind van 2023 in zicht, kijken we terug op een jaar vol hoogtepunten: nieuwe productupdates zoals MasterLight, smart home-oplossingen en diverse events zoals BAU in München of klimmen naar grote hoogte met To the Top. Benieuwd naar alle hoogtepunten? Lees dan nu de nieuwste uitgave van het digimagazine Aluminium in beeld.

Lees meer.

Editie 1 - 2023

Reynaers Projectprijs special

Al 26 jaar Reynaers Projectprijs. De vier finalisten gaan in juni de strijd met elkaar aan. In dit magazine ontdekt u de potentiële winnaar. Alle projecten uniek, technische hoogstandjes mét aluminium. Kijk, lees en luister.

 

 

Lees het magazine.
Reynaers Projectprijs - Tandartsenpraktijk 2022
Aluminium in beeld editie 3

Editie 3 - 2022

Een terugblik op 2022

Er gebeurt veel in één jaar. Nieuwe ontwikkelingen zoals het MasterPatio schuifsysteem, gerealiseerde projecten zoals CasaNova en De Brabander. Dit en meer werd gebundeld in het speciale magazine Aluminium in beeld editie 3.

Lees meer

Editie 2 - 2022

25 jaar Reynaers Projectprijs

Al 25 jaar Reynaers Projectprijs, een bijzondere mijlpaal. Wederom 10 speciale verhalen. Een kerk omgebouwd tot woonzorgcomplex, een duurzaam kantoorgebouw, de geschiedenis van Philips in een nieuw jasje, en nog veel meer. Benieuwd naar de bijzondere verhalen? 

Lees de tweede uitgave
Aluminium in beeld - editie 2
Digimagazine Aluminium in beeld Reynaers Aluminium editie 1

Editie 1 -2022

Reynaers Projectprijs special

Benieuwd hoe gebolde hoeken er uit zien? Of hoe de ontwikkeling van het voormalige Sphinx-terrein in Maastricht vorm kreeg? Bekijk dan dit digimagazine. 

Lees het eerste deel