Skip to main content
The Giving Tree

We kunnen in 2050 alleen een circulaire onderneming zijn als de leveranciers waarmee we samenwerken hun carbon footprint aanzienlijk omlaag weten te brengen. Om dat te bereiken, zijn we in een constante dialoog.

Lees het volledige artikel
Andreas Ververis
Key Account Manager
Andreas Ververis Reynaers Aluminium

Hoe jouw restafval helpt bij de recycling van aluminium

Aluminium kun je goed recyclen, zelfs zonder kwaliteitsverlies. En dat is uniek. Niet alle grondstoffen behouden namelijk hun oorspronkelijke eigenschappen, kwaliteit en waarde. Bij downcycling verliest het product die. Je snoept een zak zoete dropjes leeg. Het plastic zakje waar ze in zaten, gooi je in de afvalbak. Deze verpakking voldoet na recycling niet meer om opnieuw dropjes te beschermen. Een kunststof bermpaaltje kan wel.

Lees meer
Reynaers Aluminium restafval
Reynaers Aluminium duurzaamheid

Blogs rondom duurzaamheid

Benieuwd naar de content over duurzaamheid? Lees op deze voorgefilterde pagina meer over kwaliteitscertificeringen, passiefhuis, gecertificeerde producten en meer. 

Lees meer

Duurzaamheid is ook veiligheid

Ontdek onze veiligheidssystemen

Veiligheidssystemen van Reynaers Aluminium
Child looking out of an open window.

Groene projecten

Groen bouwen met Reynaers Aluminium. De profielkeuze kan uw project helpen om duurzaamheidscertificeringen zoals BREEAM, WELL en LEED te behalen. 

Bekijk duurzame projecten wereldwijd

Groene initiatieven Reynaers Group

DigiTrace

Direct inzicht in de materialen die in onze producten worden gebruikt? Dat kan met het digitale productpaspoort, DigiTrace, van Reynaers Aluminium.
Lees meer

Nog geen genoeg kunnen krijgen van duurzaamheid?

Duurzaam bouwen en Reynaers Aluminium

Samen bouwen aan een groene toekomst

Lees op deze pagina over de duurzame initiatieven van Reynaers Aluminium voor de maatschappij en het milieu #togetherforbetter.

Ontdek de duurzaamheidspagina
Interior view of The Giving Tree private project. A modern table is set in front of big glass surfaces.

Vragen over de mogelijkheden

rondom duurzaam bouwen met aluminium?

Neem contact op met Key Accountmanager Andreas Ververis of Projectadviseur Architecten Bart Hellings, bereikbaar via +31 (0)492 - 56 10 20. Zij helpen u graag.