Skip to main content
Testkoffer motorsloten Reynaers Aluminium

Zodra het element uit de productie komt, wilt u weten of het ingebouwde slot werkt en klaar is om gemonteerd te worden in het project. Om niets aan toeval over te laten ontwikkelde Reynaers Aluminium daarvoor een test-unit voor motorsloten in een handige opbergkoffer. De praktijk bevat verschillende situaties daarom is ook aan diverse aansluitstekkers gedacht, zo is de testunit altijd gemakkelijk en snel aan te sluiten. Zo test u eenvoudig of het motorslot naar behoren functioneert alvorens montage.

Testkoffer motorsloten Reynaers Aluminium

Tip: voor het correct aansluiten van de elektronische componenten vindt u op ons klantenportaal bij Tools --> Access Control het projectgebonden aansluitschema. Dit kunt u downloaden en doormailen aan de installateur als extra hulpmiddel.

Access Control
Testkoffer Reynaers aluminium

Theorie vs. praktijk

Zodra de deuren zijn geplaatst en de elektricien langskomt voor de bekabeling, komt het wel eens voor dat het slot niet werkt. Vaak ligt dit niet aan het product zelf, maar ligt de oorzaak ergens anders. Om te kunnen achterhalen waar het probleem zich bevindt tussen de componenten biedt de testkoffer ook een uitkomst. 

De testkoffer is toepasbaar op de Autotronic (834/836) en Multitronic (881) sloten.

Interesse in de testkoffer?

Bent u geïnteresseerd in de testkoffer motorsloten? Of heeft u vragen over de testkoffer motorsloten? Neem dan contact op met Accountmanagers Hang- en Sluitwerk Jeroen Ripzaad of Peter de Beer, bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)492 - 56 10 31.