Skip to main content
The Reynaers Aluminium BAU stand, interior view.

Goed om samen te zijn: Reynaers Aluminium en Forster op BAU 2023

Na vier lange jaren wachten konden bouwprofessionals uit de hele wereld eindelijk weer met elkaar in contact komen op de 2023 BAU beurs in München, Duitsland. Reynaers Aluminium en Forster presenteerden hun nieuwste ontwikkelingen, vertrouwde oplossingen en toekomstige projecten op indrukwekkende aangrenzende stands.

BAU München is de wereldberoemde internationale vakbeurs waar architecten, investeerders, gevelbouwers en dergelijke samenkomen en de nieuwste ontwikkelingen in de architectuur en de bouwsector delen. En de editie 2023, die van 17 tot 22 april werd gehouden, was een groot succes. Gedurende zes dagen bezochten ongeveer 190.000 mensen uit 49 verschillende landen de beurs en maakten kennis met de meest recente innovaties.

"Voor Reynaers Aluminium zijn deze bouwbeurzen de perfecte gelegenheid om met al onze professionele partners samen op één locatie opnieuw in contact te komen", zegt Dominique Schaeken, Chief Marketing Officer bij Reynaers Group. "En na vier jaar afwezigheid als gevolg van COVID-19 pandemie, kan ik gerust zeggen dat het goed voelde om weer samen te zijn op BAU 2023."

Innovatieve producten en professionele diensten

Op BAU 2023 presenteerde Reynaers Aluminium enkele nieuwe systeemoplossingen, een geïntegreerd aanbod van professionele diensten en Reynaers Act, het officiële duurzaamheidsprogramma van de Reynaers Groep.

Op het gebied van productinnovaties introduceerden we voor het eerst SlimWall 35, een minimalistisch vliesgevelsysteem, als BAU 2023 exclusive. Een andere nieuwe ontwikkeling is de gemotoriseerde MasterPatio Vertical Slider, die in geopende toestand als balustrade kan fungeren in hoogbouw. Verder is onze vernieuwde SlimLine 38-serie nu verkrijgbaar in een nog slanker ontwerp, terwijl ons vlaggenschip MasterLine 8-deursysteem een nieuwe brandwerende variant heeft.

BAU-bezoekers konden ook een demonstratie beleven van DigiTrace, ons eigen digitale productpaspoort. Deze nieuwe digitale tool geeft u toegang tot relevante productgegevens zoals prestatiedetails, elementafmetingen, onderhoudsinstructies, montagerichtlijnen en meer. Scan gewoon de QR-code en vind de informatie die u nodig hebt.

SlimLine 38 doors update at BAU 2023.

Samen met Reynaers Aluminium en Forster op de BAU staan is een echt bewijs van ons bedrijfscredo: "Together for better".

Bert Geerinckx
CEO van de Reynaers Groep

Goed om samen te zijn

Maar naast al deze nieuwigheden waren het vooral de aanwezigen die van de BAU een onvergetelijk evenement maakten. Professionals uit de bouwwereld kwamen samen om de stand van Reynaers Aluminium en Forster te ontdekken. Zowel bestaande partners als potentiële nieuwe klanten konden er alle voordelen van onze toekomstbestendige oplossingen ervaren, onder de professionele begeleiding van onze uitstekende standbemanning.

Bij Reynaers Aluminium begeleiden we u bij elke stap van uw professionele reis. Van ontwerp tot fabricage en installatie, bij ons bent u aan het juiste adres. Ontmoet ons op een van onze toekomstige evenementen en ontdek hoe we samen aan een betere toekomst kunnen bouwen.

  • Reynaers Aluminium colleagues hugging.
  • Guiding customers at BAU 2023.
  • Guiding customers at BAU 2023.
  • The Reynaers Aluminium BAU stand, interior view.
  • The Reynaers Aluminium logo behind flowers.
  • HiFinity pocket and glass corner solution at BAU 2023.
  • The DigiTrace sticker on a MasterLine 8 Pivot XL door.
  • The Reynaers bar at BAU 2023.
  • Crowd at the Reynaers Aluminium and Forster BAU stands.
  • The Forster BAU stand.
  • The BAU 2023 stand crew.
  • The Reynaers Aluminium and Forster logo.

Bekijk de aftermovie om BAU 2023 opnieuw te beleven: