Skip to main content
MVO 2020 Header

Lachende gezichten tijdens MVO-dag 2019

Medewerkers van Reynaers en Roval zetten zich in voor zes maatschappelijke projecten

Op donderdag 26 september 2019 gingen zo’n 85 medewerkers van Reynaers en Roval aan de slag bij zes verschillende projecten tijdens hun jaarlijkse MVO-dag; van klussen op de kinderboerderij tot ouderen de dag van hun leven bezorgen.

Trots

Edgar van Ginkel, directeur van Reynaers en Roval vertelt: “Ik ben heel trots op wat we opnieuw met ons hele team bereikt hebben bij alle maatschappelijke projecten. Het regenachtige weer weerhield niemand ervan om zich voor de volle 100% in te zetten. Zo deden we tuinonderhoud bij diverse projecten en plaatsten we een nieuw speeltoestel en een familieschommel bij het Ronald Mc Donald Huis in Veldhoven”.

MVO 2019

Bij Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant werden parasols neergezet zodat de harde werkers toch droog konden klussen.

Het is mooi om dit voor een ander te kunnen doen, alleen al om te zien dat het mensen blij maakt.

Dit jaar waren er twee projecten waarbij ouderen een dag in het zonnetje werden gezet. “Het is mooi om dit voor een ander te kunnen doen, alleen al om te zien dat het mensen blij maakt”, vertelt Leroy van Gessel, Customer Service Medewerker bij Reynaers. Dit jaar organiseerde hij voor het eerst een project en ging hij met collega’s een dag op pad met bewoners van Zorgboog Ruijschenbergh in Gemert. “De voorbereiding van de MVO-dag begint al vroeg in het jaar. In totaal zijn we met zo'n 15 medewerkers van Reynaers en Roval een aantal maanden bezig neer te zetten. Volgens mij is dat dit jaar weer zeker gelukt!”

MVO 2019

Leroy van Gessel zette samen met zijn collega’s de ouderen van Zorgboog Ruijschenbergh in het zonnetje. Met speciale treintjes bezochten ze het Bospark in Bakel.

Eigen projecten

Bijzonder aan de MVO-dag is dat de medewerkers zelf de projecten aandragen en uiteindelijk coördineren. Zo ook Ronald van de Laar, Hoofd Verkoop Buitendienst bij Roval Aluminium en projectcoördinator bij het project Woonzorgcentrum Savant de Lisse. “Ik kom zelf uit Asten en ken het woonzorgcentrum dus uit mijn omgeving. Ik ben heel blij dat ik dit goede doel als project hebt aangedragen en uiteindelijk met mijn collega’s zo’n mooie dag heb kunnen verzorgen voor de ouderen daar. Dat geeft heel veel voldoening”, vertelt Ronald.

De zes projecten van dit jaar waren:

Overzicht sponsoren

De MVO-dag 2019 is mogelijk gemaakt met de hulp van deze sponsoren: