Skip to main content
Villa S projectprijs

Villa S ontvangt Reynaers Projectprijs

Gevelbouwer en architect kunnen eindelijk hun prijs in ontvangst nemen

Architect Bart de Groot van architectenbureau Tenback de Groof en gevelbouwer Gruijters Aluminium ontvangen de Reynaers Projectprijs met een jaar vertraging.

Waarbij we andere jaren met alle betrokkenen een feestelijke uitreiking organiseerden, moesten we in deze coronatijd kiezen voor een andere opzet: een aparte prijsuitreiking voor de gevelbouwer en een voor de architect. Anders dan anders, maar zeker niet minder gewaardeerd. Op 18 november en 7 december ontvingen de winnaars hun welverdiende cheque.

  • Villa S projectprijs
  • Villa S projectprijs
  • Villa S projectprijs
  • Villa S projectprijs
  • Villa S projectprijs
  • Villa S projectprijs
  • Villa S projectprijs
  • Villa S projectprijs

Het is mooi dat wij als kleiner architectenbureau dit podium mogen krijgen.

Bart de Groof
Architect

De winnaars

Accountmanager Norbert van Oijen overhandigde de cheque aan gevelbouwer Chris Gruijters en zijn vrouw Nicole. Projectadviseur Mark van Rosmalen reikte de prijs uit aan architect Bart de Groof. Beiden ontvingen een cheque ter waarde van € 2.500,-.

Villa S. werd samen met negen andere projecten uit maar liefst 93 inzendingen genomineerd. Na vier stemweken stond Villa S met 23,4% van de stemmen bovenaan en won zo de Reynaers Projectprijs 2019.

Villa S projectprijs

Chris en Nicole Gruijters nemen de cheque in ontvangst.

Villa S projectprijs

Bart de Groot ontvangt samen met de aannemer en opdrachtgever de cheque.

Donatie aan het goede doel

Bij de projectprijs hoort inmiddels de traditie van het doneren van € 2500,- aan een goed architectuur doel. Bart de Groof koos voor Stichting Home Plan. Deze stichting is een kleinschalige ontwikkelingsorganisatie die bouwt aan een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten in Latijns-Amerika en zuidelijk Afrika. Inmiddels zijn er al meer dan 4.200 huizen gebouwd voor en met arme families.

Reynaers Projectprijs 2021

Inmiddels is de 23e editie van de Reynaers Projectprijs weer gestart. Zowel architecten, als gevelbouwers, aannemers en investeerders kunnen hun projecten aanmelden. Meedoen is eenvoudig. Vul de projectgegevens in, upload een of meerdere foto’s en aanvullend materiaal en klaar. Het aanmelden van een project kan tot en met 29 januari 2021. Ga voor alle informatie en het aanmelden van een project naar de website projectprijs.reynaers.nl.