Skip to main content
Wat mag je verwachten van Reynaers Aluminium
Welkom bij Reynaers Aluminium Nederland
Samen vergaderen op een van de aanlandplekken
Fietsen achter jouw bureau

Jouw toekomstige werkplek

In een stilteruimte geconcentreerd werken? Zittend of staand bellen? Vergaderen met één persoon of een groep? Het is allemaal mogelijk op kantoor.

Ons bedrijfspand in Helmond is een paar jaar geleden helemaal vernieuwd. Daardoor kun jij je werkomgeving elke dag afstemmen op je werkzaamheden. Het vele groen en de belevingsdoeken zorgen voor een aangename en inspirerende werksfeer. Of je nu op het kantoor in Helmond werkt of thuis, wij zorgen dat we jou zo goed mogelijk ondersteunen. En dat je faciliteiten krijgt om gezond en plezierig te werken.

Bij het vernieuwen van het bedrijfspand is veel aandacht besteed aan het creëren van een vitale en duurzame werkomgeving. Fietsen achter je bureau, zitten op een ergonomische bal of staan achter jouw hoog-laag bureau? Als het jou helpt om vitaal te blijven, vinden wij niets te gek.

Flexibel werken en verlof

We werken het hele jaar door erg hard, dus genieten van welverdiende rust vinden we erg belangrijk. Op deze manier willen we de balans tussen inspanning en ontspanning zoveel mogelijk behouden.

Op maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 17.00 uur, en op vrijdag tot 16.00 uur zijn wij beschikbaar voor (interne) klanten. Wij werken dus 39 uur per week. Dat wil niet zeggen dat jij elke dag op deze tijden moet werken. Tien dagen vóór het begin van de nieuwe maand kun je in jouw rooster aangeven hoe je je werkuren wilt verdelen. Bij collectieve werkdagen en vergaderingen verwachten we dat je er gewoon bent. Bovendien heb je de mogelijkheid een vaste thuiswerkdag in te plannen.

Wij hebben 25+6 verlofdagen, waarvan je er 10 zelf indeelt. De overige verlofdagen neem je op tijdens de collectieve bouwvaksluiting, kerstsluiting en de dag na Hemelvaart. De collectieve sluitingen zoals de bouwvaksluiting en kerstsluiting luiden we gezamenlijk in met een borrel.

Lees meer over de leuke dingen die we samen doen
Flexibel werken bij Reynaers Aluminium Nederland

Werk je een keer langer door of stop je juist een keer eerder? Wij staan er voor open, zolang het totaal aantal uren aan het eind van de maand gelijk blijft en het past binnen de bezetting op de afdeling.

Jouw persoonlijke ontwikkelplan bij Reynaers Aluminium

Twee keer per jaar heb je een vooraf ingepland gesprek met je leidinggevende over hoe succesvol je bent in jouw functie. Dat is het functionerings- en het beoordelingsgesprek. In deze gesprekken gaat het om jouw doelen, jouw resultaten en wat je graag wilt bereiken.

Jouw persoonlijke ontwikkelplan

Bij Reynaers geloven we in een persoonlijke aanpak. Een persoonlijk ontwikkelplan, want iedereen is immers anders. Samen kijken we waar jouw interesse ligt, wat je ambities zijn en hoe we jouw opleidingsmogelijkheden daar maximaal op kunnen laten aansluit

Die persoonlijke ontwikkeling komt ook terug in de coachingsgesprekken die je samen met jouw leidinggevende voert. Twee keer per jaar bekijk je samen jouw doelen, resultaten en wat je nog zou willen bereiken. Het zal niet de eerste keer zijn dat we een heel specifieke opleiding of traineeship ontwikkelen voor een medewerker. Zo stimuleren we jou om het beste uit jezelf te halen.