Skip to main content
Front façade of the Reynaers Campus in Duffel, Belgium.

Experience Centre

Het Reynaers belevingscentrum is ontworpen om mensen samen te brengen en partners te inspireren met onze nieuwste oplossingen en state-of-the-art technologieën. Als onderdeel van het Experience Center toont de Experience Room ons volledige productassortiment in een fysieke, digitaal verbeterde showroom waar professionele partners onze producten in het echt kunnen zien, aanraken en hanteren.

Voor een nog meer meeslepende ervaring kunnen bezoekers de Avalon Virtual Reality Room binnenstappen. Met deze meeslepende tool kunnen projectbetrokkenen rondlopen in een gebouw terwijl het zich nog in de ontwerpfase bevindt. In feite is Avalon de perfecte manier voor fabrikanten, architecten en projectontwikkelaars om samen door verschillende ruimtes van een project te navigeren, terwijl ze het ontwerp van het gebouw evalueren en realtime wijzigingen aanbrengen.

The Reynaers Experience Room.
Professional trainer giving a course to new Reynaers Aluminium employees at the Training Centre.

Training Centre

Om onze producten en oplossingen optimaal te laten presteren, is een goede montage en installatie cruciaal. Daarom organiseert ons interne trainingscentrum elk jaar meer dan 1600 trainingen om vaardigheden en expertise te delen met ons internationale netwerk van vakmensen en werknemers.

Het Training Center biedt standaard en gespecialiseerde cursussen en softwaretrainingen - alles wat onze partners nodig hebben om belanghebbenden bij het project en huiseigenaren hoogwaardige producten en diensten te bieden.

Automation Centre

In ons automatiseringscentrum ontwikkelen we oplossingen waarmee onze partners hun productiestromen kunnen optimaliseren. We verfijnen elke fase van het productieproces met een zorgvuldig uitgebalanceerde combinatie van ultramoderne machines, de meest recente technologieën en onze ReynaPro- en ReynaFlow-productietools - allemaal zodat fabrikanten efficiënter kunnen produceren, kosten kunnen verlagen en leveren nog betere eindproducten.

Reynaers Aluminium expert giving a fabricator a tour in the Automation Centre.
Expert working on electronics at the Reynaers Technology Centre.

Technology Centre

Om ervoor te zorgen dat onze profielsystemen voldoen aan de eisen van de internationale bouwmarkt, hebben we het Reynaers technologiecentrum opgericht, een van de meest geavanceerde testcentra voor ramen, deuren en gevels ter wereld. Al onze systemen worden continu en grondig getest op comfort, veiligheid en duurzaamheid. Op deze manier zorgen we ervoor dat we bouwen aan een comfortabelere, veiligere en duurzamere toekomst.