Skip to main content
Reynaers Aluminium Ramen.

Welke stijl kozijnen past bij jou thuis?

Over smaak valt niet te twisten. Daarom is er een aluminium Reynaers-kozijn voor ieder soort woning. Modern, of juist klassiek. Nieuwbouw en renovatie. Je kunt kiezen uit 6 basisvarianten waarmee je bijna alles kunt maken. Aluminium ramen en deuren van Reynaers worden altijd op maat gemaakt. Je kiest je stijl kozijn en de kleur, de gewenste isolatie en afwerking met krukken en inbraakveilig beslag. De vakmensen van onze showrooms zorgen ervoor dat alles bij jou thuis perfect in orde komt.

Reynaers Aluminium Ramen

Kies uit een van de 6 varianten het kozijn voor jouw ramen en deuren, bijvoorbeeld een speciaal profiel ter vervanging van oude stalen kozijnen.

Reynaers Aluminium Ramen.

In de showroom kan een adviseur je er alles over vertellen en verschillende opties laten zien.

Kies het soort en de draairichting van je ramen en deuren

Vroeger had je twee soorten ramen: vaste en bewegende ramen. Maar bij Reynaers Aluminium kun je nu kiezen uit heel veel mogelijkheden: draaien en/of kiepen, naar binnen of naar buiten open, een schuif- of een vouwdeur. Zie de afbeelding hiernaast voor een paar voorbeelden. Meer mogelijkheden betekent meer vrijheid. En dat is fijn, want zo kun je de ruimte die je hebt optimaal benutten. 

Meer weten? Lees het blog: 10 manieren om je raam open te zetten.

NOG AAN TE MAKEN

Meer dan 450 kleuren en verschillende afwerkingen

Kozijnen van Reynaers Aluminium zijn er in vrijwel alle RAL-kleuren dus je hebt heel wat te kiezen. Klassieke kleuren zoals gebroken wit blijven altijd populair maar tegenwoordig zie je ook veel zwarte of donkergrijze ramen en deuren. De afwerking is glanzend of mat, met hoogwaardige kleuring door poederlakken en/of anodisatie, dat is een behandeling voor een extra slijtvaste toplaag. De kleuring zorgt ook voor bescherming tegen UV-straling en de weerselementen. Aluminium kozijnen blijven een leven lang mooi.

Meer over de kleuren van aluminium ramen en deuren in het blog: hoe bepaal je de juiste kleur voor je kozijn?

Lees meer
Reynaers Aluminium Ramen.

Het kan allemaal en je kunt ook kiezen voor verschillende kleuren aan de binnen- en buitenkant van het kozijn.

Aluminium kozijnen hoef je nooit meer te schilderen en het onderhoud is minimaal: af en toe schoonmaken is voldoende.

Lees meer
Reynaers Aluminium Ramen.

Je kunt kiezen voor extra isolatie met onzichtbare isolatiestrips en super geïsoleerd of akoestisch glas.

Hoe energiezuinig wil je wonen?

Een lagere energierekening, wie wil dat niet? Aluminium kozijnen van Reynaers Aluminium zijn standaard meer dan goed geïsoleerd. Dat komt door de constructie met een driekamersysteem dat kou en geluid buiten houdt, en warmte binnen. In de showroom weten ze er alles van. Onze aluminium ramen en deuren zijn van zichzelf ook goed geïsoleerd omdat aluminium zo’n ontzettend sterk materiaal is dat niet krimpt of werkt. Dat betekent namelijk: geen kieren rond je kozijn en in de hoeken. 

Lees meer

Een veilig gevoel!

Omdat aluminium sterk is maak je het ongewenste gasten al extra moeilijk. Aluminium ramen en deuren kun je daarnaast ook gemakkelijk extra beveiligen, bijvoorbeeld met extra scharnieren, dievenklauwen en meerpuntssloten, speciale glaslatten die voorkomen dat een raam eruit getild kan worden. Of een cilinderslot op ramen die open kunnen. Je bepaalt zelf hoe ver je wilt gaan.

Raamklink met sleutel.

We hebben zelfs hightech-oplossingen om het dieven onmogelijk te maken. Denk aan deursloten met vingerafdruk of een keypad met een code die toegang geeft.

Raam met mooie klink.

Met een mooie greep of deurkruk maak je het plaatje helemaal compleet. We hebben een breed assortiment voor je.

Deurkrukken en grepen: het zijn de details die het doen

De laatste stap als je aluminium ramen en deuren gaat kopen is het kiezen van deurkrukken en handgrepen. Je kunt kiezen voor een aluminium look of RVS, maar het is ook mogelijk om de raam- en deurkrukken te krijgen in dezelfde kleur als je kozijn. Dat geldt voor ramen, deuren én schuifdeuren. Stel je bijvoorbeeld eens voor: een mooie zwarte aluminium deur, met een zwarte deurkruk. Dat is heel chique toch?

Bekijk ons assortiment krukken voor aluminium ramen, deuren en schuifdeuren in de brochure.

Kozijnen inspiratieboek.

Gratis aluminium kozijnen inspiratieboek

Ben je op zoek naar inspiratie? Het Reynaers Aluminium inspiratieboek staat boordevol prachtige foto’s en voorbeelden. Ontdek wat er allemaal kan met aluminium kozijnen, ramen, deuren en schuifdeuren.

Bekijk het inspiratieboek
Showrooms in de buurt.

Vind een showroom in de buurt

In het echt zie je natuurlijk pas goed hoe mooi aluminium kozijnen, ramen en deuren werkelijk zijn. En je kunt in de showroom heel goed stijlen vergelijken. Direct een afspraak maken voor een advies op maat?

Vind een showroom