Skip to main content
Launch of the new Reynaers Aluminium website
29 januari 2024

Nieuw architectenportaal: alle informatie en tools op één plek

BIM Studio, Reynaers Bestekservice, de beslagwebsite: gebruikt u de digitale tools van Reynaers Aluminium voor uw ontwerp? Op het architectenportaal staan alle tools voor u klaar. Doe er daarnaast inspiratie op. Knowhow@Reynaers is een van de blogs waarin u meer leest over oplossingen voor uitdagingen in de gevel. Lees meer over innovaties in onder andere het slanke raam- en deursysteem SlimLine 38, of luister naar de visie van collega-architecten in de Reynaers Aluminium podcast.

Naar het architectenportaal
Beslagkar Reynaers Aluminium

Direct aan de slag met technische downloads

Er staat veel technische documentatie ter beschikking zodat u snel aan de slag kunt gaan met uw projecten. 

Ontdek alle downloads

Op zoek naar bouwaansluitingen? Voor de Nederlandse bouwaansluitingen werken we samen met Archidat Bouwformatie. Klik hier om de bouwaansluitingen te bekijken.

Groene oplossingen met Reynaers Aluminium

Ontdek op het architectenportaal hoe onze aluminium systemen niet alleen voldoen aan de hoogste normen op het gebied van comfort en esthetiek, maar ook een duurzame keuze zijn. Leer meer over onze doelen richting een zo klein mogelijke ecologische footprint en ontdek duurzame projecten met diverse certificeringen, zoals Vanderlande of ASML Gebouw 3.

Groen, groener, groenst: duurzame projecten
Vanderlande in Veghel
Projectteam Architecten

Niet alleen digitaal. Persoonlijk contact staat voorop.

De adviseurs van Reynaers Aluminium denken graag met u mee. Niet alleen digitaal, maar ook onder het genot van een kop koffie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met de aluminium systemen van Reynaers Aluminium? Advies nodig over maatwerk?Neem contact op met Projectadviseurs Architecten Menno Hamers, Bart Hellings of Mark van Rosmalen, bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)492 - 56 10 20.