Skip to main content
Sobinco Rollenband
08 Jul 2020

Sobinco Rollenband nu ook bruikbaar voor RC2 / WK2 raamdeuren

Goed beslag houdt inbrekers buiten. Gebruik daarom de Sobinco rollenbandscharnieren met dievenpinnen. De Sobinco rollenbandscharnieren voor raamdeuren zijn nu ook toepasbaar in de systemen CS 68, CS 77, Masterline 8 en SL 38.

Dievenpinnen

Met maximale deurhoogtes past u de raamdeuren toe volgens het Komo attest, in combinatie met rollenbandscharnieren met dubbele dievenpinnen 065.6522.—.

Bij naar binnen draaiende deuren gebruikt u minimaal 2 sets dubbele dievenpinnen. Bij naar buiten draaiende deuren past u minimaal 3 sets dubbele dievenpinnen toe.

Sobinco Rollenband 3

Bestellen

In de catalogus Opening Doors (F2) Sobinco Eurohinge vindt u diverse openingswijzen en uitvoeringen met uitgebreide montage-instructies en beslissingsmatrixen.

De Sobinco rollenbandscharnieren voor raamdeuren zijn in ReynaPro en in de Technische documentatie nog niet te vinden onder inbraakwerendheid. U bestelt de rollenbandscharnieren via ReynaPro door middel van artikelnummer 065.6522.—.

Meer informatie

Heeft u vragen over Sobinco rollenbandscharnieren voor raamdeuren? Neem dan contact op met de hang- en sluitwerk adviseurs van Reynaers, bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)492 - 56 10 20.