Skip to main content
Reynaers Aluminium onderhoud

Onderstaande producten zijn beschikbaar voor professionals:

  • Multifoam 086.9230
    Met dit product op waterbasis verwijdert u natuurlijke vervuilingen zoals vetvlekken, vingersporen, etc. Het schuim trekt naar de vervuiling en begint daar in te werken. Schud het product goed voor gebruik en spuit het schuim op de vlek. Laat het product even inwerken en wrijf vervolgens droog met een schone doek.
  • Safety Clean Ramen en Deuren 086.9331
    Deze reiniger haalt anorganische vervuiling weg zoals niet uitgeharde siliconen, oude lijmresten, tapes, etc. Breng het product aan en laten het inwerken afhankelijk van de aard of de graad van de vervuiling. Wrijf losgekomen vuil weg. Gebruik Multifoam om na te reinigen. Indien nodig kan de behandeling herhaald worden.

Onderstaande producten zijn beschikbaar voor particulieren:

  • Reynaers Clean & Care Wax 086.9234
    In één handeling de profielen en het glas reinigen en onderhouden, ideaal voor de periodieke reiniging van het gevelwerk door de eindklant. En eenvoudig in gebruik. Vul een emmer lauw water, giet hier 60 tot 80ml product bij. En poets vervolgens het kozijn van onder naar boven. Spoel af met zuiver water en wrijf het droog met een zeem.
  • Reynaers Deepclean 086.9238
    Gebruiksvriendelijke reiniger voor het verwijderen van organische macrovervuiling zoals insecten, vet, vuil, lichte harsen, etc. Deze reiniger kan toegepast worden om een specifieke vlek te verwijderen. Spuit de oppervlakte in met het product en laat het, afhankelijk van de hoeveelheid vervuiling, inwerken. Wrijf het vervolgens schoon met een zuivere doek.
  • Reynaers Renewer 086.9235
    Gebruiksklare vernieuwer van UV-verweerde coatings zoals lakken en poederlakken. Bij regelmatig gebruik wordt de ondergrond gevoed en blijft het aanzicht zo goed als nieuw. Voor het aanbrengen van het product, het oppervlak grondig reinigen. Breng daarna het product met een zachte, zuivere en droge spons aan. Verwijder het overtollige product met een schone doek. 
  • Reynaers Sponge & Wipe 086.9236
    Deze spons heeft een zacht schurende werking en kan vlekken op de meeste oppervlakken, zonder krassen te maken, verwijderen. Door de specifieke samenstelling kan het product in de microporiën raken om alle vervuiling weg te nemen.
  • Reynaers Lubricant 086.9233
    Deze lubricant spray is een waterafstotende bescherming en vlekkeloze voeding van poreuze materialen. De spray voelt niet vet aan gezien het hier gaat om een droogsmering. Gebruik de Lubricant voor het smeren van sloten, scharnieren, draai/kiep- en schuifsystemen, rails en borsteldichtingen. 
Onderhoud van Aluminium
  • Onderhoudsbrochure
  • Gebruik en onderhoud van ramen
  • Gebruik en onderhoud van deuren

Nieuwe gebruik en onderhoudsmanual

Download op het klantenportaal

De drie gebruik en onderhoudsmanuals vindt u terug op het klantenportaal op de speciale onderhouds-pagina. Hier vindt u ook meer informatie over onderhoudsproducten en tips voor het schoonmaken van gevelelementen.

Naar de onderhouds-pagina op het klantenportaal

Meer informatie

Heeft u vragen rondom onderhoudsproducten van Reynaers Aluminium? Neem dan contact op met de afdeling Support, bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)492 - 56 10 20.