Skip to main content
MasterPatio window.
MasterPatio Monsterdoos NL

Hoe gebruikt u de MasterPatio monsterdoos?

Aan de binnenkant van de deksel vindt u doorsnedes en technische details. Rechts ziet u drie mogelijke en meest gebruikte configuraties. Het systeem is uitvoerbaar als monorail met zowel met binnen- als buitenbeglazing, duorail en triple rail. Daarnaast is een smalle middenschicane beschikbaar voor een nog strakkere uitstraling. Links ziet u de prestaties van het MasterPatio-systeem. Uiteraard zijn deze prestaties afhankelijk van een aantal factoren, zoals profielkeuze en afmetingen.

Daarnaast vindt u in de doos een aantal monsterstukken. Op het bovenste niveau ziet u een verticale doorsnede en een standaard middensluiting. Op het onderste niveau vindt u een horizontale doorsnede met daarin de speciale slim chicane uitvoering en een parallel middensluiting.

Let op: de MasterPatio monsterdoos bestaat uit twee niveaus. De schuimlaag tilt u op via de gaten in het schuim. De doorsnedes in de doos zijn niet voorzien van een aanslaglip. Op de 3d doorsneden op de sticker is deze aanslaglip wel te zien.

Schuifsysteem van de toekomst

MasterPatio is een schuifsysteem met strakke lijnen. Het systeem biedt een ongekend comfort. De uitstekende thermische prestaties, het verbeterde comfort en het strakke design maken MasterPatio het schuifsysteem voor de toekomst. Door de compatibiliteit met ramen en deuren uit de MasterLine 8-serie groeit MasterPatio moeiteloos uit van een schuifsysteem tot een compleet gevelsysteem.

MasterPatio biedt eindeloze mogelijkheden. Zo personaliaseert u MasterPatio met opties als low threshold, motorisering, hor of balustrade. En er kan nog veel meer.

Ontdek meer over de mogelijkheden met MasterPatio
Reynaers aluminium masterpatio sliding door

MasterPatio is een grote stap vooruit in de ontwikkeling van duurzame systemen. Door het gebruik van gerecyclede isolatiestrips, ontstaat er minder afval tijdens de productie.

Masterpatio window.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met MasterPatio?

De Projectadviseurs Architecten, Bart Hellings en Mark van Rosmalen, helpen u graag. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)492 - 56 10 20.

Projectadvies Reynaers

Ook interessant: