Skip to main content
Reynaers Aluminium Polyclose 22

Bezoek Reynaers Aluminium op Polyclose 2022

Design meets technology. Dat is zichtbaar in de strakke aluminium systemen van Reynaers Aluminium. Bezoek Polyclose 2022 om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in de gevelbouw.

Polyclose

Eindelijk is het weer zo ver, we ontmoeten u graag op Polyclose: één van de belangrijkste Europese vakbeurzen voor raam-, deur-, zonwering-, toegangs- en geveltechniek.

Together for better

We bundelen onze krachten. Vanuit de Reynaers Group is daarom ook Forster aanwezig op Polyclose. Hun stalen systeemprofielen ziet u steeds vaker terug in gebouwen van formaat. Laat u informeren bij de gedeelde stand van Reynaers Aluminium en Forster in hal 1.

Polyclose vindt plaats van 31 augustus 2022 tot en met 2 september 2022 in Gent, België. De Nederlandse accountmanagers zijn aanwezig om u welkom te heten.

MasterPatio

Er is steeds meer vraag naar het nieuwe hefschuifdeursysteem MasterPatio. Het ultrastrakke design en de uitstekende technische prestaties spreken architecten en eindgebruikers duidelijk aan. Niet voor niets won het systeem een Red Dot Award. Ontdek de mogelijkheden op Polyclose 2022.

Gratis toegangskaart

Vraag uw gratis toegangskaart aan via deze link. Uw toegangsbewijs ontvangt u daarna direct per e-mail.

Graag tot ziens op de gedeelde stand van Reynaers Aluminium en Forster in hal 1, standnummer 1224.

Klik hier voor praktische zaken en meer informatie over Polyclose.

Logo Polyclose