Skip to main content
Polyclose 2023

#Betterconnectedtogether met Digitrace en Docu Portal

Ontdek Digitrace, een nieuwe tool waarmee digitale productpaspoorten gemaakt kunnen worden. De gekoppelde QR-code op het gevelelement maakt het gebruikers mogelijk om eenvoudig de in het paspoort vastgelegde gegevens van hun element te bekijken, zoals afmetingen van het element en het gebruikte systeem. Wel zo handig, bijvoorbeeld voor onderhoud.

Bekijk ook alvast het nieuwe Docu Portal, het gloednieuwe documentatieplatform waar alle digitale systeeminformatie samenkomt. Het portaal werd speciaal ontwikkeld voor klanten van Reynaers Aluminium. Zij vinden en downloaden er eenvoudig actuele informatie en documentatie over de systemen. Een tweetal Nederlandse gevelbouwers werkte mee aan de ontwikkeling van het portaal en is enthousiast.

En er is meer.

Innovaties

Zo ontwikkelden we een openhoek en vlakke onderdorpel binnen hefschuifsysteem MasterPatio, nieuwe mogelijkheden voor deuren in het slanke raam- en deursysteem SlimLine 38 en het nieuwe vliesgevelsysteem SlimWall 35. Innovaties genoeg dus.

Stalen systemen Forster

Redenen genoeg wat ons betreft, voor een bezoek aan de stand van Reynaers Aluminium op Polyclose. Bovendien bundelen we de krachten met Forster, eveneens onderdeel van de Reynaers Group, en laten ook hun stalen systeemprofielen zien in de gedeelde stand.

Polyclose vindt plaats van 17 januari tot en met 19 januari 2023 in Gent, België.

Team NL

De Nederlandse accountmanagers zijn aanwezig om u welkom te heten. Samen met u maken we van 2024 een succes. Together for better.

Polyclose 2022 Reynaers Aluminium

Team NL tijdens Polyclose 2022.

Gratis toegangskaart

Vraag een gratis toegangskaart aan via deze link. Uw ticket ontvangt u daarna direct per e-mail.

Graag tot ziens op de stand van Reynaers Aluminium en Forster in hal 1, standnummer 1224.

Vraag uw gratis toegangskaart aan.