Skip to main content
Reynaers Aluminium Motortoertocht

Brullende motoren tijdens geslaagde achtste motortoertocht

Waar het weerbericht deed vermoeden dat het wederom een zonnige editie zou worden, vielen die plannen onverhoopt (letterlijk en figuurlijk) in het water op de zondagochtend. Gelukkig mocht dat de pret niet drukken. Na een extra kop koffie kwam de zon toch door en kon de tocht van ruim 200 kilometer beginnen.

Vanuit de startlocatie in Breukelen trok de groep richting Volendam. Onderweg reden de motormuizen langs weilanden, over dijken, langs polders en door dorpen. Genoeg te zien. Op de eindlocatie in Vinkeveen werd de dag goed afgesloten met een hapje en drankje. Tijdens deze editie van de motortoertocht is er wederom volop genoten met alle motorfanaten.

Jaarlijks succes

“Voor de achtste editie wilden we weer eens een andere hoek van Nederland verkennen. Op naar Volendam. De motortoertocht is ieder jaar weer een succes. Een gedeelde hobby, goed gezelschap en een prachtige route maken dat een garantie. Zelfs de regen mocht de pret niet drukken. Het was weer top!” vertelt Peter de Beer, Hang- en Sluitwerk accountmanager bij Reynaers Aluminium.

Rijdt u ook mee in de volgende editie?

Ook dit jaar waren de deelnemers meer dan enthousiast. Heeft u een passie voor motorrijden en wilt u, als medewerker werkzaam in de gevelbouw, volgend jaar deelnemen? Geef dit dan door aan Peter de Beer via peter.de.beer@reynaers.com.