Skip to main content
Groepsfoto MVO-dag Kunstfabriek Oss
MVO-dag 2023 Reynaers Aluminium
MVO-dag 2023 Reynaers Aluminium
MVO-dag 2023 Reynaers Aluminium
MVO-dag 2023 Reynaers Aluminium

Bij deze MVO-projecten gingen onze collega’s aan de slag:

  • Savant Hof van Bethanië, Mierlo: bewoners genoten van een dag vertier met zelf georganiseerde kermisspellen.
  • Visio de Vlasborch, Vught: bewoners en cliënten werden met diverse activiteiten in het zonnetje gezet, zoals een groot stuk gebak en een bingomiddag.
  • Lunet Woonpark Eckartdal, Eindhoven: diverse klussen werden aangepakt, van schilderen en nieuw behang tot een zelfgebouwde tuinkas en houten bankjes voor in de tuin. 
  • Savant Rivierenhof, Helmond: de binnentuin en het tuinhuis werden opgeknapt en met de bewoners  werden diverse leuke spelletjes gedaan.
  • Kloostervelden, Sterksel: stralende bewoners na een heus festival met DJ, schminken, poffertjeskraam, springkussen en volop gezelligheid.
  • Dier en Project, Nispen: blije dieren na het opknappen van de verblijven en andere onderhoudswerkzaamheden op het terrein.
  • Kunstfabriek, Oss: collega’s gingen op pad met de kunstenaars van de Kunstfabriek naar een expositie in het Osse Jan Cunen Museum en hielpen met klussen.
  • Catering, Helmond: een speciaal cateringteam voorzag alle harde werkers van lunchpakketjes en versnaperingen.

MVO-dag 2023: de aftermovie

Benieuwd naar de projecten en hoe onze collega's deze dag hebben ervaren? Bekijk hier rechts de aftermovie.

MVO-dag 2023 Reynaers Aluminium

Manon Beelen (rechts) maakt samen met collega Carin Rietveld de bruschetta voor de gezamenlijke afsluiting.

Manon Beelen, Technisch Tekenaar bij Roval Aluminium vertelt: “Ik vind het een heel mooi initiatief om als organisaties zo’n MVO-dag te organiseren. We mogen onze medewerkers zelf vandaag ook niet vergeten. Met het cateringteam hebben we daarom een uitgebreide lunch voor hen gemaakt. Ook maakten we de gezamenlijke afsluiting aan het eind van de dag extra speciaal met diverse lekkere hapjes zoals bruschetta en een alcoholvrije sangria.”

Together for better

Jaarlijks organiseren Reynaers Aluminium, Roval en Forster een gezamenlijke MVO-dag. De bedrijven zijn dan gesloten en het personeel steekt die dag de handen uit de mouwen voor maatschappelijke goede doelen die door de medewerkers zelf zijn ingediend. Directeur Edgar van Ginkel vertelt: ‘’Maatschappelijke betrokkenheid en aandacht voor een gezonder milieu zijn voor onze organisatie heel belangrijk. Wij willen graag goed zorgen voor onze mensen en onze omgeving. Inmiddels organiseren we onze MVO-dag alweer voor de 8e keer. Het is echt een jaarlijkse traditie geworden. Een traditie waar ik heel trots op ben. We doen het als collega’s echt samen!”.

Sponsoren

Het succes van de MVO-dag is mede te danken aan de ondersteuning van Gamma Helmond, die kortingen bood op verschillende materialen voor de klusprojecten.

MVO-dag 2023 groepsfoto's Reynaers Aluminium