Skip to main content
MVO

MVO-dag 2019

Inspireert NLdoet jou ook zo? Op 26 september organiseert Reynaers voor de zesde keer op rij haar MVO-dag. Deze dag sluiten we het bedrijf om met alle medewerkers de handen uit de mouwen te steken voor het goede doel.

 

Impressie van MVO-dag

Afgelopen editie staken de medewerkers van Reynaers en Roval flink hun handen uit de mouwen. Zo bakten ze onder andere pannenkoeken en appeltaarten voor de ouderen bij Laverhof in Schijndel en klusten ze op het schoolplein bij De Bundertjes in Helmond.

Uw project?

Ook dit jaar zoeken we projecten waarmee we iets kunnen betekenen voor de maatschappij. Heeft u een geschikt project?

We zoeken een mix van verschillende soorten projecten. Bijvoorbeeld projecten waarbij er iets georganiseerd moet worden om mensen in het zonnetje te zetten, denk aan een uitstapje voor ouderen of gehandicapten waarvoor een dagje uit niet zo vanzelfsprekend is. Daarnaast zijn we op zoek naar echte klusprojecten waarbij het draait om bijvoorbeeld schilderen of timmeren.

Er zijn een aantal spelregels waaraan een project moet voldoen. Zo vinden we het belangrijk dat het project haalbaar is binnen een dag en dat het project een maatschappelijk doel betrekt. Heeft u een project in gedachten en bent u benieuwd naar de andere spelregels? Neem dan contact op met Marly Hermans via secretariaat@reynaers.nl. Ook voor andere vragen kunt u bij haar terecht.