Skip to main content
Architectenweb Awards 2021 blauw logo.

Reynaers Aluminium en Forster nieuwe hoofdpartners Architectenweb Awards

Architectuur. Iedereen heeft er een mening over. Wij ook. Als nieuwe hoofdpartner van de Architectenweb Awards onderstrepen we ons enthousiasme over de ontwikkeling van de architectuur in Nederland.

Architect van het jaar

De awards worden sinds vier jaar uitgereikt door Architectenweb. De hoofdprijs, Architect van het Jaar, is eerder tien jaar lang uitgereikt door de architect Kees van der Hoeven. Er zijn inmiddels ook prijzen beschikbaar in diverse andere categorieën zoals woongebouw van het jaar, schoolgebouw van het jaar en zorggebouw van het jaar. De award ontwikkelde zich tot een volwaardige prijs voor de Nederlandse architectuur.

Uitbreiding jarenlange samenwerking

‘’Voor ons is het een mooie uitbreiding op de jarenlange samenwerking die we hebben met Architectenweb’’ legt Bart Hellings, Hoofd Projectteam van Reynaers Aluminium uit.

‘’Die samenwerking kun je eigenlijk beter omschrijven als een hecht partnership. Al sinds de oprichting van Architectenweb in 2006 zijn we partner. We omarmen vanaf het begin nieuwe initiatieven zoals Archello en de architectuurreizen. De Award vormt hier een goede aanvulling op.’’

De samenwerking met Architectenweb is een hechte partnership.

Bart Hellings

Reynaers Group

Reynaers Aluminium is niet de enige hoofdpartner. Ook Forster sluit aan. Beide bedrijven maken onderdeel uit van de internationale Reynaers Group. Hellings: ‘’door samen hoofdpartner te worden van de Architectenweb Awards laten we zien dat we elkaar uitstekend aanvullen. De aluminium en stalen gevelsystemen die wij ontwikkelen helpen om de Nederlandse architectuur vorm te geven. Die indirecte bijdrage aan de ontwikkeling van de architectuur in Nederland, die maken we graag concreet met de ondersteuning van de Architectenweb Awards.’’