Skip to main content
Reynaers en Roval Aluminium genomineerd voor de Senzer Award.

Reynaers in top 3 vernieuwend omgaan met werkgelegenheid en de arbeidsmarkt

Trots: we staan in de top 3 van middelgrote tot grote bedrijven die op een vernieuwende wijze omgaan met werkgelegenheid en de arbeidsmarkt. Senzer, een werkbedrijf voor de arbeidsmarktregio Helmond - De Peel, loofde dit jaar voor het eerst de Senzer Award uit waarvoor ook Reynaers en dochteronderneming Roval Aluminium genomineerd werden.

Reynaers-directeur Edgar van Ginkel is blij met de nominatie. "Het bedrijfsmotto Together for Better zijn niet alleen maar mooie woorden. Dat motto geven we echt invulling, zeker ook richting onze medewerkers'' vertelt Van Ginkel.

Tijdens de speeddates laten we kandidaten kennismaken met Reynaers.

Edgar van Ginkel

Samen successen vieren

''We horen het vaak terug van nieuwe medewerkers die nog niet zo lang in dienst zijn: de saamhorigheid in het team, het samen vieren van successen, het samen klussen voor het goede doel tijdens de jaarlijkse MVO-dag, dat zie je echt niet bij alle bedrijven, maar wij vinden dat belangrijk.''

''Het invullen van vacatures is niet altijd eenvoudig. Daarom zoeken we naar nieuwe vormen om in contact te komen met kandidaten zoals met speeddates. Eenmaal bij ons in dienst, blijven we medewerkers intensief begeleiden en helpen om hun talenten verder te blijven ontwikkelen'' besluit Van Ginkel.