Skip to main content
Ronald McDonald Huis

Reynaers verbindt zich aan Ronald Mc Donald Huis Zuidoost-Brabant

Maatschappelijk verantwoord ondernemen hoort bij Reynaers. Wat kunnen wij betekenen voor de wereld om ons heen? Die rol pakken we actief op. Woorden alleen vinden we niet genoeg. We verbinden ons daarom aan het Ronald Mc Donald Huis Zuidoost-Brabant als lid van de Club van 52 begunstigers. Het Ronald McDonald Huis ontving als start een cheque van € 7.500 voor een nieuw speeltoestel èn vormt een van de projecten van de jaarlijkse MVO-dag van Reynaers op 26 september.

In Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het nabijgelegen Máxima Medisch Centrum. Ouders kunnen hier dichtbij hun zieke kind zijn. En kinderen kunnen even vergeten dat ze ziek zijn.

Waarom dit goede doel?

Het Ronald McDonald Huis in Veldhoven krijgt geen subsidie van de overheid en is afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers. Reynaers draagt daarom graag haar steentje bij. Door dit goede doel te steunen, bouwen wij letterlijk en figuurlijk aan de toekomst van anderen: kinderen en hun ouders.

Ronald McDonald Huis cheque

Van links naar rechts: Edgar van Ginkel, Wendy van den Akker, Maaike Veenbrink en Marly Hermans

Opbrengst jubileumfeest Reynaers 50 jaar

Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant werd ook als goed doel gekoppeld aan het jubileumfeest Reynaers 50 jaar op 5 april. In plaats van cadeaus als bloemen en flessen wijn wilden wij graag iets teruggeven aan een maatschappelijke organisatie. Van diverse klanten kregen wij donaties voor dit goede doel. Op 30 april mocht Edgar van Ginkel een cheque van € 7500,- aanbieden.

Hoe gaan we ons structureel verbinden aan dit goede doel?

Het huidige speeltoestel in de tuin van het Ronald McDonald huis is aan vervanging toe. Daarom wordt het opgehaalde bedrag van € 7500,- besteed aan een nieuw speeltoestel.

Naast deze donatie voegen Reynaers en Roval zich bij de Club van 52 als sponsor. Met de sponsoring draagt Reynaers bij aan het draaiende houden van het Ronald McDonald Huis in week 39.

MVO-dag bij Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant

Behalve een financiële bijdrage willen we heel graag zelf de handen uit de mouwen steken voor het Ronald McDonald Huis. Daarom is het een van de projecten tijdens onze MVO-dag op 26 september. Op deze dag sluiten we het bedrijf en gaan we met alle medewerkers de handen uit de mouwen steken voor het goede doel.

Together for Better.