Skip to main content
Together for Better Canada

Together for better in Canada

Bij Reynaers Aluminium dragen we architectuur een warm hart toe. Dit doen we onder andere door het sponsoren van architectuurreizen samen met Architectenweb. In juni stond een trip naar Canada op de planning.

Projectadviseurs Architecten Mark van Rosmalen, Bart Hellings en relatiemanager Theo van der Meijden brachten samen met een groep Nederlandse architecten en andere toeleveranciers een bezoek aan de inspirerende architectuur van Montréal en Toronto.

Together for Better Canada

Extra bijzonder aan deze reis: Voor Theo van der Meijden was dit zijn laatste reis voordat hij afscheid neemt van Reynaers Aluminium. Hij stopt noodgedwongen met de leukste baan van de wereld.

Hoogtepunten

Op zo’n reis is natuurlijk heel veel te bewonderen. Wat waren de hoogtepunten? We vroegen het Bart Hellings. Hij vertelt: “In Montréal was het hoogtepunt toch wel Habitat 67, een gebouw ontworpen door de architect Moshe Safdie als deel van de wereldtentoonstelling Expo 67. Na 3 dagen Montreal vertrokken we per trein naar Toronto waar de torens letterlijk de grond uit schieten. De Marilyn Monroe torens, het bureaubezoek aan Hariri Pontarini Architects en de karakteristieke torens van Ludwig Mies van der Rohe waren hier enkele van de hoogtepunten.”

Bedankt en tot ziens

Bart Hellings sluit af: “Het was weer een inspirerende en leerzame reis. Bedankt aan alle deelnemers voor de open houding en gezelligheid. Uiteraard ook veel dank naar Rientjes & Partners, Architectenweb en last but not least Theo voor het begeleiden en organiseren van deze reis.”