Skip to main content
MVO

Veel dankjewel tijdens MVO-dag 2018

“Geweldig als je kwetsbare ouderen de hele dag door ziet genieten en dankjewel hoort zeggen”, vertelt Mark Ooms. Logistiek Medewerker bij Reynaers en Roval en samen met 85 collega’s actief tijdens de jaarlijkse MVO-dag. 

Op donderdag 27 september 2018 zette het personeel van Reynaers en Roval zich enthousiast in bij zes verschillende projecten. Van het aanpakken van een schoolplein tot het opknappen van een jongerencentrum. “Dit jaar waren er ook drie maatschappelijke projecten waarbij we kwetsbare doelgroepen zelf letterlijk en figuurlijk in het zonnetje zetten”, vertelt Edgar van Ginkel, directeur van Reynaers en Roval. “Zo wandelden we met ouderen naar de kinderboerderij, gingen we met hen duo-fietsen en organiseerden we een high tea en bingo.” Mark Ooms, Logistiek Medewerker bij Reynaers Roval, vult aan: “Prachtig om te zien hoe ouderen genieten van de extra aandacht die we hen gaven. En je bent eens op een andere manier met collega's samen bezig. Ik vond het echt mooi om te doen.”

MVO Medewerkers.

Mark Ooms is samen met collega Marcel Lahaye bezig met de voorbereidingen voor de high tea bij zorgcentrum De Vlasgaard.

Zes projecten

Ook dit jaar meldden de medewerkers zelf projecten aan voor de MVO-dag, namelijk:

  • Klussen en op pad met bewoners woonzorgcentrum Laverhof in Heeswijk
  • Verrijken van de speelplaats van basisschool De Kersentuin in Mierlo
  • Opknappen jongerencentrum Nirwana in Lierop
  • Klussen en doe-activiteit met bewoners zorgcentrum de Pannehoeve Helmond
  • In actie voor Kindcentrum De Bundertjes in Helmond
  • Uitstapje met bewoners zorgcentrum De Vlasgaard Valkenswaard
MVO Medewerkers.

Bij Jongerencentrum Nirwana in Lierop werd het podium overgeknapt en maakte het klusteam van Reynaers en Roval een overkapping.

Sponsoren helpen mee

Van Ginkel: ‘’Voor ieder project is een beperkt budget beschikbaar. Daarom zoeken we sponsoren voor de aanschaf van materialen en hulpmiddelen die we nodig hebben. Ik vind het echt geweldig om te merken dat leveranciers ons ondersteunen. Zo kwam Vadain Gordijnconfectie zelfs naar het jongerencentrum in Lierop om de gordijnen die zij beschikbaar stelden zelf mee op te hangen. Geweldig toch?’’