• Architectencatalogus

  Bekijk in de architectencatalogus productinformatie, download doorsnedes, bestek, BIM en CAD files. Nog onduidelijk welk systeem u nodig heeft? Gebruik dan de beslissingsmatrix of hulp bij systeemkeuze.

 • Nieuw renovatiesysteem

  Slim Line 38 is een nieuw ultraslank aluminium raam- en deursysteem dat voldoet aan de moderne thermische prestaties op gebied van isolatie, wind- en waterdichtheid. Perfect voor renovatie van stalen ramen.

 • Groeimarkt met kansen

  Wat zijn de mogelijkheden van een bestaand pand zoals een monument of kantoor voor herbestemming? De transformatie- c.q. renovatiemarkt groeit nog steeds, maar hoe moet zo’n transformatieproces aangepakt worden?

 • Projectreferenties

  Bekijk voorbeelden van Nederlandse projecten uiteenlopend van woningbouw tot utiliteitsbouw en van nieuwbouw tot renovatie. Met één gezamenlijk kenmerk: er is gebruik gemaakt van de systemen van Reynaers.

 • Report #18

  In Report #18 nemen we u mee naar Parijs. De groeiende bevolking in combinatie met het gebrek aan ruimte, vraagt om grote stedelijke ontwikkelingen zoals bij de herbestemming van Macdonald Warehouse.

 • Project in beeld

  De kozijnen van multifunctioneel gebouw Musa in Katendrecht Rotterdam zijn van binnenuit geplaatst. Een methode die in Nederland weinig toegepast wordt. Jan Oldekamp, technisch manager van Alkonder, geeft uitleg.

...ontwikkelt en verkoopt aluminium raam-,  deur- en vliesgevelsystemen in nauwe samenwerking met architecten, investeerders en gevelbouwers.


1965oprichting

70+
exportlanden

1770+medewerkers

30+producten

150+tests in 2016

387 m€jaaromzet 2016

BELGIËhoofdkantoor