• Reynaers Extranet

  Log in op het Reynaers Extranet voor uitgebreide systeem- en artikelinformatie, catalogus online, U-tool en tips.

 • Techblog

  Lees het laatste nieuws over de Reynaers-systemen en artikelen, over ReynaPro, regelgeving en tips & trucs. 

 • Reynaers wegwijzer

  De medewerkers van Reynaers helpen u graag op weg. Stel hen direct uw vraag of vindt meteen een antwoord op veel gestelde vragen.

 • Nieuw renovatiesysteem

  Slim Line 38 is een nieuw ultraslank aluminium raam- en deursysteem dat voldoet aan de moderne thermische prestaties op gebied van isolatie, wind- en waterdichtheid. Perfect voor renovatie van stalen ramen.

 • AVALON

  Breng uw ontwerp met virtual reality tot leven in AVALON, de hypermoderne VR-kamer op de Reynaers Campus in Duffel (België). Visualiseer, ervaar, evalueer ontwerpkeuzes en technische aspecten en voer aanpassingen door.

 • Project in beeld

  De kozijnen van multifunctioneel gebouw Musa in Katendrecht Rotterdam zijn van binnenuit geplaatst. Een methode die in Nederland weinig toegepast wordt. Jan Oldekamp, technisch manager van Alkonder, geeft uitleg.

Laat u inspireren

Top projecten

Maankwartier

Het nieuwe stationsgebied van Heerlen wordt de verbinding tussen noord en zuid en een publiek gebied met gemengd programma....
Video

Reynaers Campus: Experience Centre

Innovatief samenspel tussen architectuur en aluminium.  

Thema artikels

ARCHITECTUUR VAN IEDEREEN

...ontwikkelt en verkoopt aluminium raam-,  deur- en vliesgevelsystemen in nauwe samenwerking met architecten, investeerders en gevelbouwers.


1965oprichting

70+
exportlanden

1770+medewerkers

30+producten

150+tests in 2016

387 m€jaaromzet 2016

BELGIËhoofdkantoor