LEED

De Leadership in Energy and Environmental Design (LEED) Green Building Rating System is een nationale norm voor het ontwikkelen van high-performance, duurzame gebouwen. LEED-certificering is een initiatief van US Green Building Council (link: http://www.usgbc.org/) en wordt internationaal erkend. LEED punten (credits) worden toegekend aan het gebouw door middel van het weergeven van potentiële milieugevolgen.

Reynaers systemen kunnen worden gebruikt om de LEED-credits in deze domeinen te krijgen:
 

 • Materialen en middelen:
  Geëxtrudeerde aluminium Reynaers profielen bevatten ongeveer 40% gerecycled aluminium. Reynaers kan ook profielen met een hoger niveau gerecycled aluminium leveren.
   
 •  Energie en atmosfeer:
  Reynaers systemen (ramen en deuren, vliesgevels, schuifsystemen, ...) kunnen worden uitgevoerd in combinatie met andere geïsoleerde bouwonderdelen. Zonwering kan ook worden toegepast om het energieverbruik voor airconditioning te verminderen. Onze zonwerings-producten kunnen helpen bij het opwekken van duurzame energie.
   
 •  Kwaliteit van het binnenklimaat:
  De hoeveelheid natuurlijk daglicht en ventilatiemogelijkheden zijn belangrijk. Alle Reynaers-producten kunnen hiervoor worden gebruikt.

 

DownloadReynaers LEED Guide