Skip to main content
Fabricator discussing order details with two building professionals.

Partnership

Together for better is ons gemeenschappelijke doel. Wij geloven in het opbouwen van sterke, langdurige relaties.

Reynaers Aluminium werkt samen met meer dan 5.000 fabrikanten wereldwijd. Deze vakmensen adviseren huiseigenaren en projectontwikkelaars bij het kiezen van het juiste product, het verzorgen van de fabricage en het uitvoeren van de installatie ter plaatse. De diensten en digitale tools van Reynaers Aluminium, zoals training, software en machines, helpen onze partners tijdens het hele proces en stellen ons in staat om samen te groeien.

We zorgen er altijd voor dat alles volgens plan verloopt door onze partners service op maat te bieden. Reynaers Aluminium experts adviseren architecten, projectontwikkelaars en bouwprofessionals over alle projectaspecten. Ze ontwikkelen, testen en passen projectspecifieke, op maat gemaakte oplossingen toe die betere gebouwen en een duurzamere toekomst creëren.

 Construction professionals looking out on building project.
Boy looking out of open window.

Duurzaamheid

Door te focussen op duurzaamheid in alles wat we doen, nemen we verantwoordelijkheid voor onze rol in de keten.

Ons duurzaamheidskader steunt op vier pijlers: het creëren van duurzame gebouwen, het omarmen van circulariteit, het beperken van onze CO2-uitstoot en het mogelijk maken van gepassioneerde mensen. Zo zorgen we voor onze medewerkers, partners, leveranciers, de samenleving en de wereld waarin we leven.

Gepassioneerd door groene gebouwen

We hebben een passie om bij te dragen aan duurzame en groene gebouwen die lang meegaan. Door de ontwikkeling van innovatieve producten en diensten verbeteren we de energie-efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid van gebouwen op de lange termijn.

Gedurfde doelstellingen

We durven de lat hoog te leggen in circulair design en recyclebaarheid. We optimaliseren onze producten gedurende hun hele levenscyclus: van de exploitatie en verwerking van grondstoffen tot de productie, distributie, gebruik en recycling van verwerkte oplossingen.

Verenigde inspanningen

We zijn verenigd in onze ambitie voor een duurzame en efficiënte bedrijfsvoering, door de ecologische voetafdruk van onze bedrijfsprocessen en logistiek te beperken.

Zorgzame gemeenschap

Als familiebedrijf zijn we een zorgzame partner voor onze medewerkers en stakeholders, die ons in staat stellen een positieve impact te realiseren op een breder maatschappelijk vlak.

Innovatie

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om elk aspect van ons bedrijf te verbeteren, van ontwerp tot productie en installatie. Om dat mogelijk te maken, investeren we in onderzoek en ontwikkeling, terwijl we nauw samenwerken met architecten en bouwprofessionals over de hele wereld. Dit alles zodat we hoogwaardige systemen kunnen ontwikkelen die voldoen aan de strengste internationale normen en deze zelfs overtreffen.

Bij Reynaers Aluminium begrijpen we dat innovatie niet mogelijk is zonder geweldige geesten die alles geven. Daarom moedigen we medewerkers aan om creatief te zijn, nieuwe ideeën uit te proberen en risico's te nemen. Een unieke aanpak die niet alleen heeft geleid tot de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve producten, maar ook tot slimme digitale oplossingen. Onze Avalon Virtual Reality Room, een volledige reeks intelligente automatiseringsoplossingen, ultramoderne BIM-modellen: allemaal klaar voor architecten en bouwprofessionals om te verkennen.

Night view of Newbridge Avenue private home.
Two Reynaers co-workers transporting aluminium profiles in the warehouse.

Operationele uitmuntendheid

Om ervoor te zorgen dat onze producten, oplossingen en diensten het leven van alle betrokkenen gemakkelijker maken, streven we naar de hoogste kwaliteit en efficiëntie in alles wat we doen. Elke schakel in onze toeleveringsketen is onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles: van ons sterke, gestroomlijnde logistieke netwerk tot onze toegewijde kwaliteitscontroleafdeling en ons ISO-gecertificeerde serviceaanbod.

Bovendien stopt ons streven naar uitmuntendheid niet bij onze eigen producten en interne diensten. Om ervoor te zorgen dat onze oplossingen gedurende de hele levensduur van het project aan de verwachtingen voldoen, werken we alleen samen met bedrijven die dezelfde visie delen en die zich strikt houden aan onze normen en voorschriften - van zorgvuldig geselecteerde lakpartners tot onze eigen isolatiedochter.