Kilometerslange samenwerking met Idealogistic Verhoeven

2510

Al meer dan 8.570.000 kilometers lang is Idealogistic Verhoeven de vaste logistieke partner van Reynaers. Die kilometers staan gelijk aan zo’n 214 rondjes om de aarde en 25 jaar partnership. Maar hoe is deze samenwerking eigenlijk tot stand gekomen?

Pendeldienst tussen Duffel en Nederland

Idealogistic Verhoeven verzorgt het volledige logistieke traject voor Reynaers Nederland, van het ophalen van producten bij het magazijn in Duffel tot het leveren bij de klant. 

In de beginjaren, toen ze nog Verhoeven Transport heetten, waren zij voornamelijk de back-up van de Reynaers vrachtwagens. Bij ziekte of vakantie van een van de chauffeurs of als er gewoon te veel vracht was, werd Verhoeven opgeroepen. Omdat dit zo frequent gebeurde, kochten ze in 1995 een van de Reynaers vrachtwagens over en zorgden voor een vaste “Reynaers-chauffeur”. 

In de jaren daarna maakte Reynaers Nederland een enorme groei door, waarbij ook het aantal leveringen groeide. Daarom schafte Verhoeven in 2006 een combivrachtwagen aan, zodat zij het materiaal vanuit het centrale magazijn in Duffel konden leveren in het magazijn in Helmond. Vanaf dat moment verzorgden zij als het ware de pendeldienst tussen Duffel en Nederland. 

Idealogistic Verhoeven & Reynaers

Nu, een aantal jaren later, wordt door omzetgroei steeds meer gebruik gemaakt van de Verhoeven vrachtauto’s. Met die wagens verzorgen zij de laatste twee jaar zelfs het volledige logistieke traject voor Reynaers.

Om deze jarenlange samenwerking tussen Reynaers en Verhoeven te versterken, worden de producten sinds het voorjaar van 2019 geleverd door Verhoeven auto’s met Reynaers zeilen op de trailers. De bevestiging van een prachtige samenwerking. #togetherforbetter in de praktijk!
 

Meer nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
Evenementen03-03-2020

Together for Better tijdens MVO-dag 2020

Projecten27-02-2020

Van kinderspel tot spectaculair woongebouw

Awards11-02-2020

Villa S wint Reynaers Projectprijs