Reynaers op BAU 2017

1301

Free your mind en beleef de “Future of Building” tijdens Bau München, een van de grootste architectuurbeurzen ter wereld. De beurs vindt van 16 t/m 21 januari 2017 plaats in Duitsland. Reynaers presenteert op stand 329 in Hall B1 onder andere het nieuwe raamsysteem Masterline 8, het ultraslanke systeem Slim Line 38 en het Hi-Finity schuifsysteem.

Nieuwste trends

Van oudsher worden op Bau München de nieuwste producten en trends gepresenteerd. De beurs heeft zich ontwikkeld tot een informatie- en netwerkplatform voor de internationale bouw die ook door de belangrijkste spelers in de Nederlandse bouwwereld bezocht wordt. Reynaers bezoekt de beurs met een groep van 26 gevelbouwers uit Nederland.

Introductie MasterLine 8

Een van de hoogtepunten op BAU 2017 is de nieuwe Masterline 8; het baanbrekende aluminium raamsysteem van de toekomst. Dit is de opvolger van het internationaal succesvolle Reynaers Concept Systeem. MasterLine 8 biedt ontwerpers geweldige architectonische vrijheid met verschillende designs en scoort hoog in energiebesparing. Voor gevelbouwers is de fabricage en de montage van de ramen vereenvoudigd.

Innovatieve oplossingen

Naast Masterline 8, hebben bezoekers de mogelijkheid om diverse deuren, ramen, schuifdeuren, gevels, vouwdeuren en op maat gemaakte oplossingen te zien en te ervaren. Innovatieve oplossingen die verbeterd zijn op het gebied van isolatie, brandwerendheid, lucht- en winddichtheid, ventilatie en waterafvoer oplossingen. Voor de Nederlandse markt zijn de volgende systemen die gepresenteerd worden, interessant:

  • Slim Line 38: een nieuw ultraslank aluminium raam- en deursysteem dat voldoet aan de moderne thermische prestaties op gebied van isolatie, wind- en waterdichtheid. Perfect voor renovatie van stalen ramen.
  • HiFinity:  gemotoriseerd schuifsysteem voor maximaal comfort
  • CP 155:  schuifsysteem met perfecte thermische prestaties
  • CF 68: vouwdeur systeem dat een voordelige variant is voor de CF 77

 

Ontmoeten wij u tijdens Bau?

Het Project- en Salesteam van Reynaers Nederland is aanwezig om de Nederlandse bezoekers rond te leiden op de stand. U bent van harte welkom op stand 329 in Hall B1.

Meer nieuws

Bekijk het nieuwsarchief
Evenementen22-09-2020

Geslaagde jubileumeditie Reynaers

Producten29-06-2020

Reynaers antimicrobiële coating voor Touch- en Horizon-handgrepen

Projecten08-06-2020

De verbouwing van het jaren 30 huis van Mieke en Steven