Stemmen Reynaers Projectprijs 2017 van start

Scroll

Stemmen Reynaers Projectprijs 2017 van start

Welk project volgt de villa in Zeist op als winnaar?

Welk project volgt de villa in Zeist op als winnaar van de Reynaers Projectprijs? De villa, een ontwerp van Peter Keijsers van Bedaux de Brouwer architecten, won in 2016.

Net als vorig jaar, bepaalt het publiek de winnaar van de projectprijs. De vakjury nomineerde hiervoor 10 projecten waarop het publiek vanaf nu kan stemmen op de speciale website. Stemt u ook?

 

Architect geeft toelichting op zijn ontwerp in korte video

De architect geeft in een korte video toelichting op zijn ontwerp en de keuze voor het gebruik van aluminium systemen in de gevel. Ook is er een uitgebreide projectbeschrijving en fotoreportage beschikbaar. Op deze manier kunt u de projecten beter beoordelen.

Hieronder een korte video waarin alle projecten aan bod komen. Daarnaast is er per project een aparte video beschikbaar.

 

Stemmen is eenvoudig en kost weinig tijd

Het publiek kiest uit de genomineerden zijn favoriete top drie. De winnaar ontvangt 2.500,00 euro. Eenzelfde bedrag doneert Reynaers aan een goed architectuur-doel. Peter Keijsers koos voor de renovatie van klaslokalen van een Fairtrade-coƶperatie in Paraguay.

Klik hier en stel uw favoriete top 3 samen.
Stemmen kan tot en met 22 december 2017

Het project met de meeste stemmen en hoogste beoordeling wint de publieksprijs van de Reynaers Projectprijs en volgt daarmee de villa in Zeist op. Heeft u al gestemd?